Így lövik ki az ukránok a rettegett TOSz–1-es rakéta-sorozatvetőt (VIDEÓ)

2024. május 07. 17:33

A fegyvert elsősorban gyalogság, bunkerek, erődítmények és járművek megsemmisítésére tervezték.

2024. május 07. 17:33

Nyitókép: Facebook

Az ukrán 93. gépesített dandár katonái egy éjjellátó FPV drón segítségével semmisítettek meg egyet az oroszok rettegett termobárikus rakéta-sorozatvetőjéből, vagyis a TOSz–1-esből  – szúrta ki az Index. A portálon megemlítik: a TOSz–1-et „Buratyino”-nak becézik – a Pinokkió orosz változata nyomán – 24 töltetes, 220 milliméter kaliberű orra miatt, és ez

az orosz hadviselés legrettegettebb eszköze.

Gyalogság, bunkerek, erődítmények és járművek megsemmisítésére tervezték. 

A videót alább tekinthetik meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­­z­­­i n­­­i­m­f­­o­m­á­­­n­i­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
remi
2024. május 08. 11:28
"Ha sikerült a gáztárolót az oroszoknak lerombolniuk, az az ukránoknak jelent nagy nehézséget télen." Valamiért elég rendesen rá vannak kattanva a ruszkik ennek a gáztárolónak, helyesebben a be- és kitáplálási rendszereinek lerombolására (egy gáztárolót megsemmisíteni sztem max. bunkerromboló, legalább 50 méterig lehatoló és ott robbanó taktikai atomtöltettel lehetne). A leírások szerint ebbe 17 milliárd m3 fér, ami majdnem kétszer annyi, mint Mo. éves fogyasztása, hoholisztán jelen állapotában alighanem egy teljes évi fogyasztás, úgyhogy sztem mégis a zejunak szól ez. Ruszki források szerint a zeju bérel itt nagy kapacitást, de azt nem ellenőriztem.
alexandrosz-2
2024. május 08. 10:06
Szar zsidó + hohol pdopaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
Obsitos Technikus
2024. május 08. 08:35
Jól kilőtték hajnalban is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!