Szalai Zoltán: Lengyelország jobb miniszterelnököt érdemelne!

2024. május 03. 06:00

A Mandiner lapigazgatója szerint alaptalanul nevezte oroszpártinak lapunkat Donald Tusk.

2024. május 03. 06:00
Szalai Zoltán, fotó: HírTv.hu

Nyitókép: HírTV

 

Ahogy arról beszámoltunk Donald Tusk X-oldalán kritizálta Mateusz Morawiecki Mandinernek adott interjúját. „Az Európai Unióhoz történő csatlakozásunk évfordulóján Budapesten, egy oroszbarát hetilapban jelentette be, hogy Brüsszel (nem pedig Moszkva) »jelent veszélyt jelent az európai demokráciára«” – írta Tusk. „Az ilyen emberre azt szokták mondani, hogy »hasznos idióta«” – tette hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szalai Zoltán, a Mandiner lapigazgatója úgy reagált a lengyel miniszterelnök kritikáira, hogy :

Lengyelország jobbat érdemel egy olyan miniszterelnöknél, aki egyáltalán nem tisztel senkit, aki nem ért egyet.”

Majd idézett a Morawieckivel készült interjúból is: „»Oroszországnak el kell hagynia Ukrajna területét és az orosz katonák háborús bűneiért nemzetközi bíróságnak kell ítélkeznie«. Ez az, amiért Donald Tusk oroszpártinak nevez minket” – írta Szalai.

Lapunk munkatársa, Kohán Mátyás is felhívta arra a figyelmet cikkében, hogy a háború kitörése óta a Mandinerben több tucat, Oroszországgal szemben kritikus írás jelent meg, és „csak az a lengyel nem mondhatta el nálunk Ukrajnával kapcsolatos meggyőződéseit, aki nem akarta.” Hozzá tette, Tusk valószínűleg úgy nevezte oroszpártinak a Mandinert, hogy azt még életében soha nem olvasta. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 03. 19:03
Zoli,miért szégyellitek ezt a mocskos,orosz-szoponc szerkesztőséget?Mindent bír az arcotok..🤮🤮🤮
Tommaso
2024. május 03. 13:36
Mig Donald Tusknak és 40 millió lengyelnek JÓ a memóriája, Ők még emlékeznek az Orosz Birodalom népek tucatjait gyarmati sorba taszitó lépéseire, addig Orbán és kb 2 millió megvezetett hive mintha Alzheimer-kórban szenvedne. A magyarokra vazallusként tekintő háborús bűnös VV Puityin érdekeit szolgálják.
eljolesz
2024. május 03. 12:32
Jókat tudok vigyorogni az "oroszpártizó" seggfejeken. Még azt is képtelenek felfogni, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor az oroszok napról napra területeket nyernek, a leginkább oroszellenes lépés az azonnali tűzszünet lenne. Remélem, az oroszok tanultak a Minszki egyezményekből, nem ülnek fel többé ilyen átverésnek és eltakarítják ezt a puccsrán bagázst.
Lakat1983
2024. május 03. 10:49
Lengyelország érdemelne végre egy miniszterelnököt. Mert eddig csak atlantista, globalista gecikkel volt dolguk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!