Ursula von der Leyen izgatottan várja, hogy átadják a befagyasztott orosz vagyont Ukrajnának

2024. május 08. 16:47

„Nem is mehetne ez a pénz jobb helyre, mint Ukrajnába, ezzel az egész Európát biztonságosabb hellyé tehetjük” – fogalmazott az Európai Bizottság elnöke.

2024. május 08. 16:47

Nyitókép: JOHN MACDOUGALL / AFP

Minden jel szerint közelebb került az Európai Unió ahhoz, hogy a befagyasztott orosz vagyont átutalják Ukrajnának, legalábbis Ursula von der Leyen legújabb X-bejegyzése erre enged következtetni.

Üdvözlöm a mai politikai megállapodást arról a javaslatunkról, hogy az orosz vagyonból származó bevételeket Ukrajnára fordítsuk”

– írta az Európai Bizottság elnöke.

„Nem is mehetne ez a pénz jobb helyre, mint Ukrajnába, ezzel egész Európát biztonságosabb hellyé tehetjük” – zárta bejegyzését Ursula von der Leyen.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­­z­i n­­i­­­m­­­f­o­m­á­­­n­­­i­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
iphone-3
2024. május 09. 17:50
szemétláda aljas tolvajok vagytok ursula. szétloptátok európát most meg az oroszok pénzét is elloptátok te mocsok ribanc.
Felvidéki MAGYAR
2024. május 09. 15:01
Büdös bárcás fricc kurva!
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2024. május 09. 05:18
Én még emlékszem a padlás söprésekre. Nézzetek bele a történelem könyvekbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!