Megnyílt a Szent István Könyvhét

2010. május 10. 17:05

Május 10. és 15. között zajlik az egyházi könyvkiadók seregszemléje, a Szent István Könyvhét a Ferenciek terén. A rendezvény megnyitóján átadták a Stephanus-díjakat. Kopp Mária és karácsonykor elhunyt férje, Skrabski Árpád munkáját is díjjal ismerték el.

2010. május 10. 17:05

A Szent István Társulat május 10. és 15. között tizennyolcadik alkalommal rendezi meg az egyházi könyvkiadók hagyományos seregszemléjét, a Szent István Könyvhetet a Ferenciek terén. A könyvhetet Erdő Péter bíboros nyitotta meg a Stephanus-díjak átadásával. Teológiai kategóriában Farkasfalvy Dénes ciszterci szerzetes, szakirodalmi kategóriában Kopp Mária és karácsonykor elhunyt férje, Skrabski Árpád munkáját ismerték el a díjjal.

A megnyitón több kötetet is méltatott Sarbak Gábor, a Szent Istán Társulat alelnöke így elsőként a Skrabski Árpád—Kopp Mária szerzőpáros A boldogságkeresés útjai és útvesztői a párkapcsolatokban című művét, amelyben arra keresik a választ, hogy milyenek a boldog és tartós párkapcsolatok, és hogyan lehet fenntartani őket, mitől lesz valaki alkalmas párkapcsolat létesítésére, és mit értünk boldogságon a bibliai nyolc boldogság tükrében.

A könyvhét május 10-től 15-ig tart a Ferenciek terén, naponta 9-től 19 óráig 32 könyvkiadó kínálja köteteit. A könyvhét programjairól és arról, ki mikor dedikál, itt olvashat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!