Tom Jones új lemeze rossz vicc

2010. július 07. 12:42

„Ez valami rossz vicc?” - írta egy nyilvánosságra került e-mailben Tom Jones új lemezét az album kiadójának alelnöke. David Sharpe kollégájának irodájából hallotta kiszűrődni a spirituálékat tartalmazó Praise and Blame hangjait. Sharpe úgy érezte, mintha vasárnap reggel lenne.

2010. július 07. 12:42

„Arcomra fagyott a mosoly, amikor rájöttem, hogy Tom Jones énekel. Az imént végighallgattam az albumot, és szeretnék érdeklődni: mi ez, valami rossz vicc? Azért csábítottuk el az EMI-tól, hogy olyan tempós dalokat énekeljen, mint a Sex Bomb és a Mama Told Me. Ez egyáltalán nem az, amiben megállapodtunk és amiért fizettünk.” - írta Sharpe.

A levél nyilvánosságra kerülése után Sharpe leszögezte: kitart az álláspontja mellett. „Egy Mercedesért fizettem, de egy halottaskocsit kaptam” - érvelt az Island Records alelnöke.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!