Két új koncerthelyszín lesz a VeszprémFesten

2015. július 01. 13:28

Emili Sandé mellett Roger Hodgson, a Kool & the Gang, és a háromszoros Grammy-díjas dzsesszénekesnő Dee Dee Bridgewater is Veszprémbe jön, aki Irvin Mayfield Jr.-ral és a New Orleans Jazz Orchestrával lép színpadra.

2015. július 01. 13:28

Két új helyszínnel és neves nemzetközi fellépőkkel, köztük Emeli Sandé és Roger Hodgson koncertjével várja az érdeklődőket július 15. és 18. között a 12. VeszprémFest – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában. Mészáros Zoltán fesztiváligazgató elmondta: a két új helyszín a főleg dzsessz és világzenei kínálattal jelentkező História Kertben található FestGarden, valamint az Expresso Klub és Koncerttér bekapcsolódásával az inkább elektronikus zenében utazó FestPresszó lesz.

 
A zenei fesztivál sztárfellépői között szerepel a július 18-án a Veszprém Arénában koncertet adó brit Emili Sandé mellett Roger Hodgson, a Kool & the Gang, és a háromszoros Grammy-díjas dzsesszénekesnő Dee Dee Bridgewater is, aki Irvin Mayfield Jr.-ral és a New Orleans Jazz Orchestrával lép színpadra. A VeszprémFest kísérőrendezvényeként idén is megszervezik a Rozé, rizling és jazz napok elnevezésű ingyenes gasztrokulturális minifesztivált, amelynek keretében harminc magyar, köztük sok tehetséges fiatal előadó koncertjeit, valamint harminc borász termékeit élvezhetik az érdeklődők július 10. és 19. között az Óváros téren – tette hozzá Mészáros Zoltán.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!