Érdekes digitális tananyagot fejlesztett a Mozaik Kiadó

2016. március 11. 12:52

Magyarországon nem terjedhet el a Mozai Kiadó fejlesztése, a mozaBook, mivel nincsen szabad tankönyvválasztás. Pedig a termék döntős lett a londoni oktatási kiállítás versenyén.

2016. március 11. 12:52

A londoni BETT Show (British Educational Trade and Technology Show) rendezvényén döntőbe jutott a Mozaik Kiadó a mozaBook-kal, egy prezentációs táblaszoftverrel. A termék egyedisége, hogy a kiadó biztosított tartalmai mellett a tanárok egyéb tartalmat is feltölthetnek.

A mozaBook nagy fejlesztésnek számít a 2008-ban bevezetett interaktív táblákhoz képest a kiadó üzletfejlesztési igazgatója, dr. Török Ildikó szerint. Egyrészt a minőségi interaktív tartalmak, valamint a tanári kreativitás kiaknázásának lehetősége miatt – írja az nlcafé.hu. A cikk szerint a nemzetközi sikert elérő termék itthon nem terjedhet el, mivel nem szabad a tankönyvválasztás.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2016. március 13. 20:47
Aki kimarad, az most nem lemarad, hanem megőrzi az élet örök értékeit. Egy tábortüzet nem lehet virtuálisan körülülni és ott a közös emlékeinről beszélgetni, mert nem lesznek ilyenek. Holnap meghívok mindenkit egy virtuális szalonnasütésre. A helyszín Szamarkand. Remélem ott lesztek. Én várok, az időm véges, a tiétek nem./ Baudrillard/
berzsian56
2016. március 13. 20:47
A technikai tudás az ember utolsó végzetes beszűkülése. Elfelejt élni, minden megélt élmény helyett ott lesz "a virtuális valóság" ami sosem létezett,mert a valóság sosem lehet virtuális, hiszen akkor bevallottan nem létezik. Virtuálisan nem lehet fát ültetni, virágot gondozni, ízlelni , érezni,illatokat érezni legfeljebb ennek a hamis érzetét kellteni.
bookmark
2016. március 13. 20:46
Nem kell a duma meg a sajnáltatás. Ingyen be kell mutatni egy részèt a tanároknak meg egy csapat gyereknek és elvinni a kerek asztal megbeszélésre, ja bocs oda nem járnak. Ha valóban olyan jó és értékes akkor be fog kerülni a nemzeti tanterv be, ennyi.
egysegelem
2016. március 13. 20:44
Mo ezekben az evekben vegzetesen lemarad sajnos. A magyar gyerekek eselyegyenlosege, tudashoz valo hozzajutasa komoly csorbat szenved folyamatosan hibas kormanyzati dontesek miatt. Rossz lehet magyar gyereknek lenni. Sajnalom oket szivbol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!