Véber György: Aki ismer, tudja, együtt élek a mérkőzéssel

2022. október 12. 12:52

„Őszintén sajnálom, hogy ennyire elragadott a hév, ez nem a pályára való, pláne nem gyerekek előtt”, fogalmazott az Újpest utánpótlásedzője.

2022. október 12. 12:52
null

Hétfőn derült ki, október 1-én Véber György az MTK U19-es csapata elleni, 1-1-re végződő meccsen így szidta a saját, U19-es, újpesti játékosait:

„Kurva életbe, előzd már meg, kerüld ki körbe, bazdmeg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem jössz rá, egy hónapja ugatom! Bravó, Goldi! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt minden meccsen. Buta fasz! Basszájba az összes a kurva anyját! Neked eszed annyi van bazdmeg, mint annak a bábúnak ott, vitted ki a raktárba, bazdmeg! A faszomba kerültök ti ide, bazdmeg, Újpestre, ilyen tudással. Vak gecik gyülekezete, bazdmeg! Goldballba meg ott kéne a faszomba tudja, hol lennetek. Falutokba, bazdmeg… Senkiháziak…”

Az M4 Sport azt írja, az MLSZ fegyelmi eljárást indított; az Újpest közölte, Véber érdemei játékosként és edzőként vitathatatlanok, szakmai tudása és klubhűsége megkérdőjelezhetetlen, ezért írásbeli figyelmeztetést kap; Véber pedig bocsánatot kért:

„Aki ismer, tudja, együtt élek a mérkőzéssel, ha tehetném, felfutnék a pályára igazgatni a játékosokat. Mivel ezt nem tehetem meg, próbálom őket a pálya széléről instruálni. Ezen a meccsen valahogy semmi nem úgy alakult, ahogy kellett volna, lélektelen futballt játszottunk és sajnos felültem az ellenfél fricskáinak is, így félrevonultam kidühöngeni magam.

Szeretném, ha ez nem befolyásolná a csapat sorsát, remek srácok, akik szeretnek futballozni és remek eredményeket értek el eddig. Természetesen bármilyen retorziót elfogadok az MLSZ és a klub részéről is, vállalom a következményeket. A szívem továbbra is az Újpesté!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asiati
2022. október 13. 07:22
Nem lehet megtűrni az ilyen magatartást,örökre el kellene tiltani.Menjen ki a rétre,és ott kiabáljon a birkákkal,akikkel egy szinten van.Bár a birkáknak sok hasznuk van,elnézést.
Flagellator1974
2022. október 12. 23:00
Basszájba Gyuri, te buta geci fasz az anyádat. Hogy a faszba lettél te ember, te segghülye geci vak? Csalódtam benned te trágár, mocskosszájú barom. Te vak geci köcsög. Primitív, bunkó barom. Ezzel így kell beszélni, másból nem ért.
az ember
2022. október 12. 18:02
Véber talán több, mint tahó, bunkó.
Parm
2022. október 12. 16:13
Véber egy igazi, született tahó. Az ilyen ostoba barmokat gyerekek közelébe se kellene engedni. Egyszerűen alkalmatlan edzőnek, nem tud emberekkel bánni.. Csakhát, ugye, a korábbi nagy fociérdemei (?), azok mindent ugazolnak... Persze, azokat is el kellene hajtani a vérbe, akik felveszik ezt a suttyót edzőnek, bárhová.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!