Videón, ahogy Neymar fájdalmasan kiáltozik a kezelése közben

2023. december 23. 10:36

A brazil focista biztosan kihagyja a júniusi Copa Americát.

2023. december 23. 10:36
null

Rodrigo Lasmar, a brazil labdarúgó-válogatott orvosa szerint Neymar biztosan nem épül fel a június 20-án kezdődő Copa Americára, melyre az Egyesült Államokban kerül sor.

A 31 éves brazil sztárfutballistának október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében, melyet Lasmar operált meg november elején. A brazil sajtó információi szerint a műtét négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is műteni kellett. Orvosa szerint a 128-szoros válogatott Neymar augusztusnál előbb nem térhet vissza.

„Nem lesz elég idő a felépülésre, túl korai lenne neki, egyszerűen nem lehet kihagyni azokat a fontos lépéseket a rehabilitációból és fölösleges kockázatot vállalni” – mondta Lasmar.

Hozzátette, úgy számolnak, hogy a csatár az európai szezonkezdésre lesz százszázalékos, így türelmesnek kell lenniük.

„Nagyon fontos, hogy elég időt adjunk a szervezetének a szalag beépülésére. Reményeink szerint ezt követően ismét magas színvonalon tud majd visszatérni” – hangsúlyozta a szakember. A 79 találattal brazil válogatott gólrekorder Neymar a szaúdi al-Hilal játékosa, de mindössze öt mérkőzésen tudott pályára lépni a sérülése előtt. A brazilok a D csoportba kerültek, melyben Kolumbia és Paraguay mellett a Costa Rica-Honduras playoff-meccs győztese csatlakozik majd hozzájuk a június 20. és július 14. között sorra kerülő Copa Americán.

Közben egy videót is közzétettek, amelyen a mankózó, a kezelés közben a fájdalomtól kiáltozó és „síró” Neymar látható.

(MTI, Mandiner)

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 24. 01:29 Szerkesztve
Neymar az utolsó olyan futballista akit még cselezőjátékosnak lehet tekinteni az unalmas passzolgató futballban, bár őt is az utóbbi időkben felemésztette a csapatjáték. Meg kell tanulnia minden focistának, hogy kevesebbet passzoljon és oldja meg egyedül, hacsak nem akarják halálra untatni a közönséget. Megdöbbentem a Fluminensen,hogy a klubvilágbajnokságon ennyire szürke teljesítményt nyújtottak. https://www.youtube.com/shorts/oYScqVmqFDI
lefty67
2023. december 23. 15:37
A leginkább túlértékelt focista a vilàgon. Színésznő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!