Visszatértek a Liu fivérek Magyarországra, a miniszterrel is találkoztak (FOTÓ)

2024. május 12. 08:34

Csák János kulturális és innovációs miniszter is magyar-kínai vendégeket fogadott hazánkban.

2024. május 12. 08:34

Fotó: Csák János/Facebook

A magyar-kínai csúcstalálkozó, azaz a kínai államfő, Hszi Csin-ping magyarországi látogatása hetében Csák János kulturális és innovációs miniszter is magyar-kínai vendégeket fogadott hazánkban. A magyar színekben olimpiai aranyérmet szerző, majd Kínába „igazoló”, régen látott Liu fivérek tették tiszteletüket a miniszternél, valamint Orbán Viktor is köszöntötte őket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

„Öröm volt ismét Magyarországon találkozni a két rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokunkkal, Liu Shaolin Sándorral és Liu Shaoanggal” – írta közösségi oldalán a miniszter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2024. május 12. 12:58
Kitoloncolnám a picsába őket, hazaáruló patkányok❗❗❗😠😠😡🤡😡
csapláros
2024. május 12. 12:57
Novicsok-5csapláros 2024. május 12. 12:41 ..."Majd ti fogjátok eldönti ki hazaáruló és ki nem. Aztán megint bilibe lóg a kéz. :)"... Egy nagy redves lófaszt bazdmeg a hímringyó seggedbe! A hazaárulás fogalmát már régen ELDÖNTÖTTÉK MÁSOK, tőled ezerszer okosabb emberek! Ha nem lennél egy segghülye idegenszívű szarfaszú, akkor már utána nézhettél volna "A magyar nyelv értelmező szótárában", és a büntetőtörvénykönyv 258. § (1) is tárgyalja.
csapláros
2024. május 12. 12:28 Szerkesztve
tomekjosef 2024. május 12. 11:12 ..."A hazaárulókat sehol se szeretik ! Viszont mindenütt megvetik"... Baszott agyú, legalább guglizd már ki a HAZAÁRULÁS fogalmát!!! Tény, hogy túlságosan is elnéző az Orbán rendszer abban, hogy a TÉNYLEGES, brüsszeli Újhülye-lamantin EP (a Magyarországnak a visszatartatott támogatásokon túl is ezer milliárdos károkat okozó) csürhét még nem csukta azonnali hatállyal rács mögé, és mindazokat, akik a bandzsa és buzi USA helytartó seggét nyalják, most például azok az influenszereket, akik az Eb ura Fakót kiáltó haverjukat támadják ezerrel!
csapláros
2024. május 12. 12:22 Szerkesztve
Novicsok-5csapláros 2024. május 12. 11:18 ..."Hát, eddig ritkaságszámba ment, hogy egy papíron szuverén, demokratikus jogállamból valaki egy egypártrendszerbe, de facto diktatúrába menekül. :D :D :D"... Ez legyen az Ő problémájuk, ne TE a disszidensek MÁSIK fajtája, a szarfaszúak, nemzetáruló, ügynökszerűen a magyarság ellen áskálódó fajtája mondja meg, hogy kik hová távozzanak az uniós tagságunk óta biztosított azabad elhatározásból. Ők egy szóval sem áskálódnak, nem kémkednek Magyarország ellen, mint sok idegenszívűvé vált aki a "szabad", cenzúrázott, nyugati liberálnáci diktatúrák egyikébe emigrált, mert BÜDÖS volt neki, hogy Magyarországon boldoguljon. Helyette szembefordult szülőföldjével és a faszom tudja, hogy hazának-e tekintett országával. A két kínai megtette, amit megkövetelt a haza, hírnevet szerzett Magyarországnak, most meg máshol próbál szerencsét, de nem fordult szembe Magyarországgal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!