Milyen a te 30 másodperces előzetesed?

2012. május 07. 09:13

Ma már mindennek 30 másodperces előzetest kell gyártani és csak ezeket kapuként használva lehet az embereket élményekhez juttatni.

2012. május 07. 09:13
Dobó Mátyás
Doransky

„A legnézetteb videók a Youtube-on 2-3 percesek, a legtöbbet letöltött játékokban a pályák nagyjából 3 perc játékidővel teljesíthetőek - vagy elbukhatók -.

2-3 perc nem tud élményt adni, az itt életképes szolgáltatások inkább funkcionális eszközök az emberek életében, amivel kicsit pihennek, vagy rutinná vált napi aktivitásokat szolgálnak ki.

 

A valódi pillanatok sokkal több időt igényelnek és vannak szolgáltatások, amik lehetővé teszik, hogy e pár perces döntésekből értékes mélységekbe jussunk. Az Instapaperben például fontos történeteket olvashatsz el később, ha egy pillanatra megtetszett valami. Ezért kellenek a jó bevezetők a hosszú szövegek elejére.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!