Szeretem a bőröd illatát, Viktor!

2012. szeptember 20. 17:03

A miniszterelnök környezetében másképp alakul a dramaturgia. A fétiseket elő sem kell túrni, ebben a perverz, dekadens társaságban egyenesen kérkednek velük.

2012. szeptember 20. 17:03
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Vannak azok a tréfák hollywoodi vígjátékokban, amikor a kisgyermek/kutya/részeg vendégsereg turkálni kezd a gardróbban, és előhúz onnan egy szopóálarcot, guminőt vagy benzinmotoros óriásvibrátort. Aztán jön a vicces magyarázkodás, alákevert röhögés, reklám, maradjanak velünk.

A miniszterelnök környezetében másképp alakul a dramaturgia. A fétiseket elő sem kell túrni, ebben a perverz, dekadens társaságban egyenesen kérkednek velük. Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke például egy kólásdobozt állított ki az irodájában, »műtárgy« cetlivel jelölve. Ebből ivott Orbán Viktor a Coca-Cola gyár avatásán. És Berci elkérte, Viktor pedig odaadta neki. Aztán még sokszor megmentette, mert mindenki szemétnek nézte, pedig nem szemét, hanem ereklye. És nem röhögi ki senki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2012. szeptember 21. 11:28
Ezdeszar
kalasnyikov
2012. szeptember 21. 07:27
tetóta, mi viszont nagyon nem kedveljük a pálott maceszgombóc mindent betöltő savanyát, igy aztán kiöntünk a pecsába a libalevessel együtt. Türelem, az arabok már fenik a nádkést rátok....DDDDDD
zselé
2012. szeptember 20. 22:49
Az eredeti hvg cikk: Havasinak, mint mondja, „a miniszterelnök mindig tud meglepetést okozni – mármint jó értelemben”. Lojalitását jelzi, hogy „tréfás tárgyi emlékként” őriz egy összegyűrt kólásdobozt. „Ebből ivott a miniszterelnök a dunaharaszti Coca-Cola-üzem avatásán” – magyarázza a sajtófőnök, hozzátéve: „Elkértem tőle a dobozt, amit azóta többször is megmentettem: egy kolléganőm – nem tudván, hogy ereklyéről van szó – összegyűrte. A takarítónők is mindig szemétnek nézik, ezért tettem ki ezt a cetlit, hogy „műtárgy, ne dobd ki”.”
Elinor Yosef
2012. szeptember 20. 22:07
Én csak azt szeretném kérdezni az anyázóktól, hogy ők mit gyűjtenének Orbán Viktortól? Mert akkor ugye szerintük teljesen normális Havasi gyűjtőszenvedélye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!