Elszabaduló árak, hanyatlás – ez az Orbáni gazdaságpolitika

2012. november 28. 09:07

Elég volt a Fidesz esztelen és dilettáns politikájából! Elég volt az ország tönkretételéből!

2012. november 28. 09:07
Burány Sándor
MSZP.hu

„Az Orbán Viktor által kézivezérelt Monetáris Tanács ismételt kamatcsökkentése miatt egyre sérülékenyebb a pénzünk. Világossá vált, hogy az Orbán-kormány szándékosan pörgeti az inflációt és komoly pénzügyi kockázatnak teszi ki a forintot. Az élelmiszerárak drasztikus emelkedése, valamint a folyamatos megszorítások pedig egyenesen mélyszegénységbe taszítják Magyarországot.

Az orbáni gazdaságpolitikát eddig visszafogottabban kritizáló OECD szerint is recesszióba süllyed idén a magyar gazdaság, sőt jövőre is csak 0,1 százalékos növekedést – gyakorlatilag stagnálást – jeleznek.

A Fidesz-kormány bukásra ítélt gazdaságpolitikája most már a legnagyobb hazai pénzintézetet is veszélybe sodorta. A Standard & Poor's tegnap jelentette be, hogy az OTP Bankot, illetve az OTP Jelzálogbankot is leminősíti.

Az Orbán-Matolcsy tengely katasztrófa felé vezeti az országot. A pénzünk egyre kevesebbet ér, az alapvető áruk egyre drágábbak, a pénzintézetek pedig menekülnek, vagy leminősítéseket kapnak.

Elég volt a Fidesz esztelen és dilettáns politikájából! Elég volt az ország tönkretételéből!

Az MSZP korábban bemutatott gazdasági programja világos alternatívát kínál Magyarország gazdaságának rendbetételére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2012. november 28. 13:32
"Elszabaduló árak, hanyatlás – ez az Orbáni gazdaságpolitika" Ezt hívják adósságtörlesztésnek. "Az MSZP korábban bemutatott gazdasági programja világos alternatívát kínál Magyarország gazdaságának rendbetételére." Öregem, hol voltál Te eddig?
Wendriner
2012. november 28. 13:24
Az MSZP korábban bemutatott gazdasági programja világos alternatívát kínál Magyarország gazdaságának rendbetételére.” Láttuk , nem kérünk belől.
silenceCZ
2012. november 28. 13:22
"Az MSZP korábban bemutatott gazdasági programja világos alternatívát kínál Magyarország gazdaságának rendbetételére.” Igen Burány, megmutattátok mit tudtok... ezért gusztustalan amit írsz.
Next adósság
2012. november 28. 12:04
Sanyi küldtetek már Cusinak sárga csillagos kitűzőt, hogy odabent is tudjon tiltakozni a Fidesz pályázati pénzeinek rossz elosztása miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!