Kicsúszik a Fidesz lába alól a talaj

2012. december 16. 16:41

Egy új nemzedék kezdett el politizálni. E nemzedék első politikai élménye, hogy a Fidesz hazudott neki, majd a botrányt látva tovább hazudik és vádaskodik.

2012. december 16. 16:41
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
MSZP.hu
„Mikor 17-18 éves középiskolások meg huszonéves egyetemisták tüntetnek a kormány ellen, biztosan nem lehet állítani, hogy külföldről irányítják őket, vagy hogy az »emútnyócév« erői tűntek fel a színen. Bajban is van a Fidesz, mert világmagyarázata végképp érvénytelenné vált. Marad a diákvezetők lejáratására tett kísérlet, amibe a kormány bevonta hűséges szövetségesét, Parragh Lászlót is. Ostoba és mocskos próbálkozás ez, amely elkövetőit minősíti, és rájuk üt vissza.

A kormány össze-vissza beszél tandíjügyben. Hol azt mondja, a keretszámokat nem lehet újratárgyalni, hol meg azt, ez még csak tervezet. Aztán Orbán a hasára üt, és megint mond valamit, ami vagy igaz vagy nem. Megszoktuk. Hoffmann Rózsa hol azt bizonygatja, csekély sikerrel, hogy minden a diákokért történik, hol meg azt állítja, csip-csup ügyek miatt lázadoznak, és majd úgyis hazamennek. Az országgyűlés elnöke és a kormányszóvivő nem érti, miért tüntetnek az egyetemisták, hiszen az új szabályok őket nem érintik. A középiskolások meghallották az üzenetet: róluk van szó, hát elkezdtek ők is demonstrálni. S az egyetemisták se hagyták abba, mert nekik nem csak a saját érdekük fontos, ami nyilván meglepi a Fideszt. S különben is az egyetemisták már azt se hiszik el a kormánynak, amit kérdez.

Fontos heteket élünk. Egy új nemzedék kezdett el politizálni. E nemzedék első politikai élménye, hogy a Fidesz hazudott neki, majd a botrányt látva tovább hazudik és vádaskodik. Az ülősztrájkoló, tüntető fiatalok egy életre megjegyzik ezt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mary
2012. december 17. 12:17
Anyád valaga!
Sándor
2012. december 17. 10:33
a komcsi csőcselék - akik magukat most éppen szocialistának nevezik - ... külföldi irányítás nélkül, soha, sehol nem ér semmit! A bunkó, alulképzet, a nemzeten élősködésen, a lakosság és az ország kirablásán kívül semmihez nem értő FOXI-MAXI vezetés, egy kampány lefolytatására is képtelen... a 19 és 20-ik évezredet felölelő korszak, legaljasabb emberi faja, a kommunista, - akik magukat most éppen szocialistának nevezik - csőcselék „Ahol egyszer járt, ott fű nem terem.”
Sándor
2012. december 17. 10:32
Mit is akar a kommunista , - akik magukat most éppen szocialistának nevezik - csőcselék „mindent vissza” a külföldi rablóhordáknak. Vizet, földet, gyárat, a családi otthonokat. És külföldi pénzügyi rémuralmat.
Sándor
2012. december 17. 10:19
de mi magyarok nem akarunk benneteket büdös kommunistákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!