Ezeknek a filmeknek nem az a céljuk, hogy pénzt hozzanak

2015. március 27. 13:46

Soha nem is volt ez a cél. Az a feladatunk, hogy visszahódítsuk a közönséget a mozikba, vagy megnyerjék a fesztiválokat.

2015. március 27. 13:46
Andy Vajna
Origo

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlanon kívül eddig egyik film sem hozott nyereséget. Csalódott emiatt?

Ezeknek a filmeknek nem az a céljuk, hogy pénzt hozzanak, soha nem is volt ez a cél. Az a feladatunk, hogy visszahódítsuk a közönséget a mozikba, vagy megnyerjék a fesztiválokat.

Amikor kinevezték, 4-5-600 ezres nézőszámokat nevezett meg célként. Azóta rájött, hogy ez irreális?

Szerintem nem irreális, csak még jobb filmeket kell készíteni. Ha megnézünk egy amerikai filmet, például az Avatar-t, annak Magyarországon másfél millió nézője volt. Tehát vannak mozinézők. Az emberek szabadidejéért persze sokan versenyeznek, internet, televízió, mozi, videojátékok, de ha van olyan film, amit meg akarnak nézni, akkor elmennek érte a moziba. A szürke ötven árnyalatá-ra előre eladtak ötvenezer jegyet! Nem igaz, hogy nem lehet elérni magas nézőszámot, csak még nem tartunk ott, hogy a magyar rendezők olyan filmeket készítsenek, amik megszólítják a közönséget."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebasz
2015. március 28. 08:29
"Ezeknek a filmeknek nem az a céljuk, hogy pénzt hozzanak" Endi! Akkor talán finanszírozd a magánvagyonodból, ha ilyen okos vagy! Tipikus fideszes...
Lázár Páván
2015. március 27. 22:59
Persze ha művészfilmekre gondol, azoknak valóban nem a céljuk a nyereség De hát az emberek buták mint a tök, művészfilmek helyett amcsi agresszív szarokra buknak Csak egy szűk elit értelmes réteg nézi azokat a filmeket amiknek mondanivalójuk is van
Lázár Páván
2015. március 27. 22:57
pedofil vajna " Ezeknek a filmeknek nem az a céljuk, hogy pénzt hozzanak" Amiket amcsiban készitettél, azoknak viszont igen Csak meg kell nézni bármelyik film wikipedia oldalát, lemaradhatatlan tartozékként tüntetik fel az előállítási költséget és a bevételt!!!!!!!!!!!!!!!!! Ami általában minnél szarabb a film, annál nagyobb Marlon Brando és Mel Gibson óta tudjuk hogy hollywoodot is a zsidók irányítják Majd pont nekik nem számít a pénz
Eltünt
2015. március 27. 21:57
Közönséggel jön a pénz ,végül csak a pénz számít.Nem nézők két szép szeméért gyártanak filmeket milliárdokért ,azt a pénzt és még mellé tőkét hoznak ki az alkotásokból.Bizony sok sok pénzre számítanak a rendezők,nem is olyan sóherek. Vajna is a nyereségből gazdag .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!