Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A fajok eredete

2015. július 08. 14:47

Tényleg ki fogunk pusztulni. Sebaj. Majd elkezdjük elölről. Hátha akkor jobban fog sikerülni a vége, és nem nickgrabowszkiba fog torkollni az egész.

2015. július 08. 14:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„S ha eljutottunk végre idáig, ha leráztuk magunkról a sötét középkor láncait, akkor ugyan ki tilthatja meg nickgrabowszkinak, hogy elvegye feleségül legkedvesebb juhát? Hát lépjünk már ki a fényre! Emberek! Nincsenek fajok! Nem értitek, hogy akkor faji korlátok sincsenek, és végre mindenki szabadon élvezheti az életet!

Még szegény nickgrabowszki is, aki a szabadság eme csodája nélkül csak racskázhatna egész szánalmas életében. (…)

Mert fajok úgysincsnek. Csak fikciók. Meg önkényes közösségek. Meg nickgrabowszkik. Meg büszke homokosok.

Tényleg ki fogunk pusztulni. Sebaj. Majd elkezdjük elölről. Hátha akkor jobban fog sikerülni a vége, és nem nickgrabowszkiba fog torkollni az egész.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. július 09. 09:19
Zsóti már nagyon izzadtságszagú...
Aldou Raine
2015. július 09. 02:09
Istenem de jót röhögnék, ha egyszer erről az érzéketlen barom Bayerről kiderülne, hgy egyik felmenője zsidó, vagy esetleg roma és mondjuk látens homoszexuális az isten barma! Na, aznap pezsgőt bontanék!
vakhangya5
2015. július 08. 22:46
Zsóti, Zsóti! A fajok eredete. Minimum ehhez a címhez az kellene, hogy Darwin örökösei adják a hozzájárulásukat. Kérted tőlük vagy lopsz mint egy narancsbolsi?
VakzKommondor
2015. július 08. 22:01
zsóti. szlovák rendszámos zsóti. Te már rég kihaltál. Csak még nem is tudsz róla. És nem kár érted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!