Idegenellenesség

2015. augusztus 10. 11:52

Elég a debreceni randalírozás és a köztereket ellepő színes bőrű tömeg, s a velük járó szemét, ahhoz hogy oda kívánja az ember őket, ahonnan jöttek.

2015. augusztus 10. 11:52
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Székely Hírmondó

Egészséges, józan gondolkodású ember aligha tekintheti idegenellenesnek azt, aki nem akar saját házában vagy hazájában idegeneket látni. Az idegent szeretjük, otthon. Ellátogatunk hozzá, vendégül is látjuk, de nem költöztetjük otthonukba. »Idegenellenes« az Egyesült Államok, mely felforgatta azoknak az embereknek a közösségi létterét, konszolidált államait, akik most elözönlik Európát.

Ha azt kérdezte volna a Tárki, hogy segítsük-e gazdaságilag ezeket az embereket saját hazájukban maradni, minden bizonnyal egészen más számok jöttek volna ki.

Ami pedig az idegenek befogadásának »növekvő« elutasítását illeti, nem kell ahhoz kormánypropaganda, elég a debreceni randalírozás és a köztereket ellepő színes bőrű tömeg, s a velük járó szemét, ahhoz hogy oda kívánja az ember őket, ahonnan jöttek. Könnyű addig rokonszenvezni más etnikumokkal, amíg az ember nem érzi magát veszélyeztetve általuk…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonda László
2015. augusztus 11. 08:39
Az Észak-Amerikai indiánok nem tudták megállítani az európai bevándolókat-menekülteket, azáltaluk behurcolt néger rabszolgákat, millió számra legyilkolták őket és ma rezervátumokban élnek! Az oláhok 12-16 századi bevándorlását-menekülésüket nem tudták őseink megállítani, versailles-i békediktátumban nagyobb területet raboltak el hálából tőlünk Ponta elődei, a drágalátos nyugat-európai gyarmatosítók segítségével mint jelenlegi maradék, csonka hazánk területe. A rác menekülteket az 1389-es rigómezei törökök (muszlimok) elleni vereségük után befogadó őseink utódai 1848-49-ben megszenvedték ezt az emberséges tettüket, majd a versalles-i békediktátumban és a II.világháborúban meghálálták a már magukat szerbnek nevezők, magyarok-németek tízezreinek lemészárlásával, elüldözésével. Ez folyattódik mindenütt ahol őseink elkövették ezt a súlyos hibát, hogy békésen befogadták a "menekülőket"! A magyarság nem tanult ezekből, ezért arra itéltetik a történelem ítélőszéke előtt, hogy a jövőben újra átélje majd ugyanazt.
Polgár Gyula
2015. augusztus 10. 20:49
Borbély Zsolt Attila ülve olyan hülye, mint én állva.
Polgár Gyula
2015. augusztus 10. 20:45
Székely Zsolt ülve olyan hülye, mint én futva.
simonvitéz
2015. augusztus 10. 16:38
A multikulti olyan mint az ebed utan elfogyasztott marcipantorta. Az elso nagyon finom, a masodik eltelit, a harmadik mar csak nehezen megy le, a negyediktol mar rosszul vagy, az otodik utan meg mar jon ki az ebed. Ballibant eu jelenleg kb a 10.et probalja lenyomni az europai nemzetek torkan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!