Papírjuk van a hazugságról

2015. augusztus 06. 20:55

Szép lassan azonban többségben lesznek a józan paraszti ésszel gondolkodók, akik megnéznék, ugyan kicsoda, milyen szándékkal érkezik, aztán foglalnának állást a befogadás kérdésében.

2015. augusztus 06. 20:55
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Napi Gazdaság

„A balliberális legenda, miszerint a kormány szándékosan szítja az idegengyűlöletet, kirekesztő, bezárkózó politikájával igyekszik visszaszerezni megfogyatkozott népszerűségét, a mai napig virágzik az ilyen elméletekre fogékony közegben. Annak ellenére, hogy immár papírjuk van róla, hogy hazudnak. A már említett felmérés ugyanis fehéren-feketén kimutatta, hogy a konzultáció és kampány ideje alatt egyáltalán nem nőtt, sőt, áprilishoz képest még csökkent is az idegenellenesség mértéke. Idegenellenesnek az számít, aki úgy van vele, senki a lábát ide be ne tegye. Fogynak, de még sokan vannak. Idegenbarát az, aki a világ összes menekültjét szívesen látná Magyarországon. Ilyen szerencsére nagyon kevés akad.

Szép lassan azonban többségben lesznek a józan paraszti ésszel gondolkodók, akik megnéznék, ugyan kicsoda, milyen szándékkal érkezik, aztán foglalnának állást a befogadás kérdésében. Csak halkan, de azért jegyezzük meg, hogy a rémes »új vasfüggöny«, a »semmire nem jó, gyilkos kerítés« épp ezt teszi lehetővé azáltal, hogy mindenkit a legális határátlépők felé terel majd. Ehhez képest egészen szánalmas, hogy a téveszméikhez görcsösen ragaszkodók az említett folyamatot nem a társadalom egészséges reakciójának, hanem a kormánypropaganda sikertelenségének tudják be elsősorban. Egyesek eljutnak odáig, hogy a miniszterelnök vonzerejének megcsappanásáról értekeznek. Az sem zavarja őket, hogy közben toronymagasan vezetnek a kormánypártok minden közvélemény-kutatás szerint. Egészen sajátos a viszonyuk a valósághoz, ha egyszer megmondták, hogy gyűlöletkeltés van, akkor az van!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. augusztus 07. 12:08
Egészen sajátos a viszonyuk a valósághoz, ha egyszer megmondták, hogy gyűlöletkeltés van, akkor az van!” Nem az van, hanem másuk nincs. „A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát!”
kukagyerek
2015. augusztus 07. 11:27
"Papírjuk van a hazugságról" ..................... Nektek meg a véretekben van !!! "Szijjártó egy német lapnak: örömmel befogadjuk a menekülteket, de erről otthon nem beszélünk hangosan Forrás: https://kuruc.info/"
chinasky
2015. augusztus 07. 10:35
rohadt ballibcsik:D mkkp óriásplakátok 900 db 30 millió Ft fidesz óriásplakátok: 1.025 db 74,4 millió Ft Hajrá Magyarország, hajrá fidesz!
szeekely
2015. augusztus 07. 09:25
mexolaljak megint? lol, ekezetlen szeekely a regmult idokbol. csak hogy tisztazzunk: tovabbra is a kulturalt beszed hive vagyok. gajdics otto az egyik legjobb a palyan. meg-e van-e meg kedves dodeka baratom? ha emlexetek: tehetetlen dodo-rol beszelek. ha tudtok rola valamit legyetek szivesen szolni. koszi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!