A kalózfilmes Netflix újra támad

2015. október 20. 10:04

Indul a moziszezon a laptopokon, feltámadt a Popcorn Time böngészős változata.

2015. október 20. 10:04
N. Statt
The Verge

Feltámadt a májusban betiltott kalózfilmes weboldal, a Popcorn Time. Online filmnézést ígér méghozzá egyszerűen. Nem kell letöltögetni és bajlódni torrent oldalakkal és dühöngeni a hibás vagy rossz minőség miatt a hosszú letöltés után. A böngészőből is élvezhetjük a mozis élményt (már amennyire ezt egy laptop képernyőjén lehet). Van itt minden, mi szem és száj ingere, HD minőség és feliratok mindenféle nyelven még magyarul is. A Popcorn Time mindig erős volt a sorozatok terén, most sem kell csalódnunk, az amerikai premier másnapján már itt figyel a nép legújabb kedvence (igaz a magyar feliratra várni kell 1-2 napot azért). Az oldal a  browserpopcorn.xyz címen elérhető és nem kell félni, nincs semmiféle beléptető rendszer. Az új verziót egy 15 éves szerb programozó Milan Kragujevic készítette, hasonlít ugyan az első változatra, de már elgondolás szerint működik, nem megy a filmekért más oldalakra, így nem kell tartani a vírusoktól sem a "nézőknek". Reklám ugyan van az oldalon, de nem kell félnünk, hogy nem fog beengedni, ha blokkolót használunk, épp a tűréshatáron mozog. Kérdés majd az meddig fog ez működni, hiszen a Netflix nagyon pipa arra, hogy a bevételeitől megfosztják a torrentezéssel és a hasonszőrű megoldásokkal. Nem beszélve arról a pofátlan programozók már a Spotify kalózverzióját is elkészítették Aurous néven.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!