Rendben, akkor segítek: NINCS olyan, hogy egy közintézmény bejáratát verőlegények foglalják el

2016. február 23. 14:33

Kínálja magát a megfejtés, hogy a verőembereket az MSZP vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezésének megfúrása miatt küldték ismeretlenek a helyszínre.

2016. február 23. 14:33
Borbás Barna
Válasz.hu

„Csak találgatások vannak, hogy mi történik pontosan. Kínálja magát a megfejtés, hogy a verőembereket az MSZP vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezésének megfúrása miatt küldték ismeretlenek a helyszínre. (...)

Nos, Béláim, ilyen nincs. Az NVI közintézmény, márpedig MSZP-től és vasárnapi boltzártól függetlenül mindannyiunknak baromi rossz hír, ha egy közintézménnyel ezt az abszurd, mélysötét bohózatot meg lehetett csinálni.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Loppert Csaba
2016. február 24. 11:13
" a verőembereket az MSZP vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezésének megfúrása miatt küldték ismeretlenek a helyszínre. " nem MIATT, hanem CÉLJÁBÓL. Szégyen.
Szergej Csagajev
2016. február 24. 10:32
Az mszp-nek nem népszavazási kérelmet kellene beadnia, hanem végre a kulcsot.
2016. február 24. 07:52
Milyen feledékenyek vagyunk. Volt egy miniszerelnökünk aki programot hírdetett:olyan körülményeket kell teremteni, hogy a kormány vért izzadjon minden percben. Egyébként az események időrendben: -Tanártüntetés, -Kockás inges tüntetés, -Állatvédők tüntetése /120 állatvédő szervezet az állatkínzás ellen/ Állatkinzás ki az? Személy ,fogalom, tárgy? -Orbán Viktor hazudott a kvótáról. -Most pedig népszavazási műbotrány a bolt bezárás ellen. Hányadik? Mi lesz a következő? Gondolkodni nem kéne? /szabadon a Csinibabából/
magnamater
2016. február 23. 21:29
Az öreg hölgy ugyanazt akarja,mint az MSZP - nem szabad néki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!