Bakó Beáta és Partos Bence a liberális szennymédia új sztárjai

2016. december 07. 21:08

RIP Mandiner. Szégyen vagy, Bakó Beáta! Szégyen vagy, Partos Bence!

2016. december 07. 21:08
Tony DiNozzo
Szégyen vagy

„Az újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett. Ez most éppen Bakó Beáta és Bartos Bence szenvedése miatt jutott eszünkbe. A 444-es soroscsicskák legrosszabb tempóját felvéve mikrofont toltak az Országgyűlés elnökének képébe. Nem az volt a lényeg, hogy mit kérdeznek (milyen hatással van egy politikusra a hatalom?), hanem az, hogy demonstrálják, magasról tesznek ők bármilyen tekintélyre. Nem mellékesen, jobb ha nem nézzük egymást hülyének, egy ilyen kérdésfeltevés természetesen burkolt állítás. Értsd: minden fideszes beleőrült a hatalomba. És ezt azzal demonstrálják, hogy Kövér László felhúzta magát ezen a tahón nyegle stíluson.

A magyarországi troll újságírók osztódással szaporodó egyedeinek javasoljuk:

Ha már mindig a NYUGATRA hivatkoztok, akkor nézzetek utána, hogy mindenhol szigorú szabályok vonatkoznak az elnöki hivatalokba / parlamentekbe történő belépésre. És ez az újságírókra is vonatkozik. És vazz, attól még nem leszünk rendőrállam, hogy a magyar parlamentben is vannak szabályok, amiket be kell tartani.

Ha mégis úgy döntötök, hogy tesztek ti a szabályokra, akkor utána ne nyüszítsetek, hogy büntit kaptok a nyakatokba. A komolybajszú Kövér László még így is elnéző veletek a maga pár hetes kitiltásaival. Ha ugyanezt a Fehér Házban, vagy a Bundestagban művelnétek, úgy dobnának ki titeket, mint macskát szarni. De nem két hétre, hanem örökre.

(…)

RIP Mandiner

Szégyen vagy, Bakó Beáta!

Szégyen vagy, Partos Bence!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2017. május 11. 15:04
Bakó Beának szeretettel: Bilincsben vitték el az amerikai riportert "Bilincsben vitték el és letartóztatták a közszolgálati Public News Service riporterét, Dan Heymant, akit hivatalosan "a kormányzati működés szándékos megzavarásával" vádolnak. Heyman a közszolgálati NPR beszámolója szerint azzal zavarta meg szándékosan a kormányzat működését, hogy megpróbált kérdéseket feltenni a nyugat-virginiai törvényhozás folyosóján sétáló Tom Price egészségügyi miniszternek." Kedvenc oldaláról: https://444.hu/2017/05/11/bilincsben-vittek-el-az-amerikai-riportert-mert-kerdezni-probalta-a-minisztert
balbako_
2017. március 02. 17:15
Dodót kirakták? Azt hittem egyéb dolgai miatt nem jelentkezett, de akkor én is tiltakozom ez ellen. Az egyik legrégebbi levelezőtársunkat tisztelhettük benne.
balbako_
2017. március 02. 17:15
Ez amúgy nem más, mint személyiség zavar az újságíróknál. Minden héten pénteken a miniszterelnök kérdezhető aktuális kérdésekről, csütörtökön Lázár János őt bárki bármely média képviseletében kérdezhetik. A Parlament szabályok szerint működik, melyek betartásáért a házelnök felel. Különben anarchia lenne, molinózás, ordítozás, verekedés. Egyszerűen újságírók a fejükbe veszik, hogy az ő feladatuk oly fontos, hogy bármely szabályt, előírást megszeghetnek, mert ugyebár ők a nép hangja. Egy túrót! Az ő feladatuk a szabályok megtartása mellett szerzett információk továbbítása.
Zsusztina
2017. január 12. 14:47
Ja, a Mandi válogatásai jók, de a saját cikkek nagyon gyengécskék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!