Nemek szaporodása

2017. november 27. 08:01

Az emberiség soha nem látott kihívás előtt áll.

2017. november 27. 08:01
Czakó Gábor
Magyar Hírlap

„Az emberiség soha nem látott kihívás előtt áll. Eddig a természet világosította föl arról, hogy melyik szerve mire való és hogyan használatos, pár év múlva ebben majd hatósági döntés segít bennünket. Másként aligha fog menni a dolog, hiszen ki-ki maga határozza meg a nemét: ma így, holnap úgy, erről szól a demokrácia! A genetikusok pedig elhúzhatnak a jó büdös francba, a génjeikkel együtt. Nem ők, hanem a férj dönt, hogy feleségként fog ébredni reggel, az asszony éjfélre hermafroditává válik, hajnalra pedig ezerfarkú csigává. A parlamentek ebédidőre beiktatják a Corpus Iurisba.

Régebben is volt valami ilyesmi, de azt elborította a feledés, mert legyőzte a demokrácia: ki-ki annyi jogot kaparintott meg magának, amennyit a pénztárcája elbírt. Eleinte voltak törvények, amelyek meghatározták a szerzés, a tulajdonlás, az állítólagos feleségek és a még állítólagosabb férjek jogait. No, meg persze a kívülrekedtekét is. Erre szolgált a törvény, a pénz és a tudomány, amely létrehozta az államot a közjó gyakorolhatása érdekében. Helyesebben az egyéni érdek és a közérdek összehangolása végett. Amióta az emberi jogok közé iktatták az önzés szabadságát, s végre kimondták, hogy jog az, amit e pillanatban akarok, mármint magamnak, és nektek pedig coki, azóta végre rend van!

Nekem ennyi elég is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terra
2017. november 27. 21:06
Jobb híján ide teszem be ezt a szörnyűséget, a svéd evangélikus egyház már Istent is "genderesíti": "A svéd evangélikus egyház szerint Istent „Atyának” hívni kirekesztő, ezért inkább elhagyják a maszkulin jelzőket, így akarnak ugyanis a hívők felé nyitni." https://888.hu/article-svedorszagban-atgenderelik-istent
Bell & Sebastian
2017. november 27. 20:07
Orbán fóbiás bérgecik! Koncentráljatok megvetésetek tárgyára, esetleg a népes rokonságra! Mert tudtommal se ti, se ő nem őrzött disznót Czakóval. Bőrmellényben, persze.
Pneumaticus
2017. november 27. 15:22
Zseniális, ahogy megfogalmazta: "jog az, amit ebben a pillanatban akarok". Egy látványosan összeomló civilizáció jelmondata.
Andre1bp
2017. november 27. 11:58
"az asszony éjfélre hermafroditává válik" ?????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!