Pech

2017. november 07. 07:11

Az ellenzéki pártok és a média balliberális fele szinte ikszelte a napokat a felújítás kezdetét várva, amikor is ízekre szedheti a városvezetést és a kormányt.

2017. november 07. 07:11
Jobbágyi Zsófia
Magyar Hírlap

„Így a párszázalékos ellenzéki pártok és a média balliberális fele szinte ikszelte a napokat a felújítás kezdetét várva, amikor is ízekre szedheti a botrányos városvezetést és a nemtörődöm kormányt, amiért regnálásuk alatt Budapest élhetetlenné vált. Az ATV, a Hír Tv, az Index és a 444 tenyerét dörzsölve állt élesített kamerákkal a pótlóbuszok megállóiban, ám legnagyobb csalódásukra nem volt káosz vagy bénító dugó, nem lett tömegverekedés a megállókban, és vélhetően mindenki odaért idejében, ahová akart.

A nap legnagyobb égése azonban mégiscsak Horváth Csabáé, aki azok után, hogy a korábbi SZDSZ-es főnöke által beígért 4-es metró majdnem négyszeres áron tíz év késéssel indult el, és a projekt az unió történetének egyik legnagyobb korrupciós botrányává vált, s hogy a 3-as metrót az SZDSZ–MSZP-városvezetés húsz éven át hagyta szétrohadni, és egy szalmaszálat sem tett keresztbe Budapestért, képes kiállni bájvigyorral a képén Újpest-Városkapuhoz a metrópótló megállójába, arról tudósítani az ATV-nek, hogyan fullad botrányba a felújítás.

Csakhogy a képviselő ismét lyukra futott, ugyanis miközben arról beszélt egyenes adásban, hogy a buszok nem bírják el a rájuk szakadt utasszámot, és komoly fennakadásokra lehet számítani, ami miatt »sokan úgy fogják érezni, hogy az út szélén hagyja őket a főváros«, a műsorvezető, Vujity Tvrtko halkan megjegyezte, hogy a háttérben az látszik, sehol nincsenek feltorlódva az utasok, a buszok gond nélkül beállnak a megállóba, az emberek pedig a le- és felszállást követően problémamentesen utazhatnak tovább. Nem történt ez másként a csatorna riporterével sem, aki a többi, gigantikus káoszt vizionáló médium munkatársához hasonlóan, semmi mást nem tapasztalt, csak azt, hogy a beígért armageddon elmaradt, a budapestiek pedig zavartalanul eljutottak á pontból bébe. Pech.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2017. november 08. 07:58
Horváth Csaba - nem először, de most látványosan - bohócot csinált magából. :-))))
balsors
2017. november 07. 20:26
A metró pótló vonalon a földön eldobált mikrofonok, kamerák, bő mellények, Orbán takarodj táblák találhatók. A levegőben költöző varjakat látni. A viccet félretéve az első napon biztosra mentek, a kérdés, hogy hónapok múlva mi lesz?
terra
2017. november 07. 12:26
Amit most a ballib művelt az "összeomlás" beharangozásával, Horváth Csaba előre megszervezett sajtótájékoztatójával mindössze egy dologra volt jó, ismét rávilágított arra, hogy a ballib csak a hatalmi érdekekkel foglalkozik, ezért mindig annak örül és azon dolgozik, hogy a magyaroknak minél rosszabb legyen.
Mich
2017. november 07. 10:46
...mert minél rosszabb (az országnak), annál jobb (a libsibolsináciknak)... De most se jött be - a városvezetés csak a dolgát végzi. Mit fognak fikázni legközelebb...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!