Liberális frász Orbántól

2018. július 29. 16:26

Orbán Viktor hajlamos Tusványoson kiverni a „liberális biztosítékot”. És ez így van jól.

2018. július 29. 16:26
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Orbán Viktor hajlamos Tusványoson kiverni a »liberális biztosítékot«. És ez így van jól. Hol, ha nem itt, Székelyföldön, barátok között vázolja gondolatait – parlamentinél lazább formában.

Most is világos üzenetei voltak: Magyarország felelősséget vállal a Kárpát-medence magyarjai iránt, küzd a brüsszeli bürokrácia és a német-francia irányítású EU ellen, valamint nemet mond a demokráciának csúfolt liberális diktatúrára. Politikai és kulturális téren egyaránt.

És természetesen továbbra is nemet mond a migrációra. Ez izgatja ma Európát, erről fognak szólni a jövő májusi Európa Parlamenti választások is.

Mármint Orbán szerint, a magyarok szerint, és úgy általában az Európai Unió lakosságának zöme szerint is. Még Macron és Merkel is így látja, sőt Soros György is – még úgy is, hogy nem is örülnek neki, hiszen nagy valószínűséggel rajtuk csattan majd az ostor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Casus Belli
2018. július 30. 17:53
Hát igen, itt a liberálisok véleménye a mérvadó, ellenük kell beszélni, ennek tükrében lehet megítélni a "mi" politikánk helyességét. Még véletlenül sem az ország helyzetén.
formaegy
2018. július 29. 20:42
"Orbán Viktor hajlamos Tusványoson kiverni a „liberális biztosítékot”. És ez így van jól." Így bizony! Élvezettel olvasom, ahogyan ízekre szedik az elmondott mondatokat, vergődnek, fröcskölnek, bevörösödik a fejük a gyűlölettől, és már odáig jutottak, hogy a románokat sajnálják.))) Gyalázat egy csőcselék. De, meg vannak sértődve, hogy hazaárulóknak vannak kikiáltva. Komolyan mondom, hogy a világban nem találni még egy ilyen hazaáruló mocskos bandát, mint a magyar (papíron) ballib. Magyarország szégyenei.
Babivadász
2018. július 29. 20:01
"Hol, ha nem itt, Székelyföldön, barátok között vázolja gondolatait " Ott kell maradni örökre oszt ott kell osztogatni az észt barátok közt. Minek hazajönni ezekhez az elfajzott hazaáruló liberálisok közé. Olyan sokan vannak, hogy kiirtani sem lehet őket. Sokkal többen vannak mint a derék álkeresztények. Mindenféle szempontból érdemes ott élni hiszen már a magyarországiak is oda járnak dolgozni.
balbako_
2018. július 29. 19:46
Sokra nem mentek vele eddig sem. Aki végighallgatta és kivan a 4 kereke az megértette sőt azonosulni is tud a tartalommal. Aki pedig kiragadott szavakból tájékozódik annak tökmindegy mit mondott Orbán mert csak siránkozás, sápítozás és a hülyeség ragozása marad. Ez bizony baj, de a jó hír az, hogy az Orbán szavait értők vannak nálunk többségben nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!