A spanyol szocik behívták a migránsokat

2018. augusztus 01. 09:39

A spanyol külügyminiszter bejelentette, hogy „Európának friss vérre van szüksége”, ezért szeretettel várja az afrikai migránsokat.

2018. augusztus 01. 09:39
Máté T. Gyula
Mátété

„Az emberi ostobaságnak nincs határa: a spanyol külügyminiszter bejelentette, hogy »Európának friss vérre van szüksége«, ezért szeretettel várja az afrikai migránsokat. Nem tanultak semmit az elmúlt pár évből? Vagy elég volt annyi, hogy az új szocialista kormány megalakulása után Soros György az elsők között látogatott Madridba?

Még véletlenül sem szeretnék összeesküvés-elméleteket gyártani. A következő eseményeket ezért ítélje meg mindenki saját maga.

Egy: Angela Merkel a német választók miatt kénytelen leállítani a menekültek korlátlan befogadását.

Kettő: Szíriában a helyzet rendeződni látszik, innen nem jön már milliószámra menekült, sőt az érkezettek egy része is hazatérhet. Az új »kuncsaftok« Afrikából, elsősorban Líbián és Marokkón keresztül jönnek át a Földközi-tengeren.

Három: Bevándorló-ellenes erők nyerik az olasz választást. A hosszú huzavona után megalakuló új kormány nem csak nemet mond, hanem nem is engedi a további migráns-inváziót. Sőt, a minap már volt arra is példa, hogy a »kihalászott« afrikaiakat egyszerűen visszavitték Líbiába. A széplelkek azonnal el is kezdtek sivalkodni, mondván, az ország nem biztonságos.

Speciel kevés kivétellel szinte az egész kontinens nem az: akkor jöjjön mindenki Európába? Rendben, van egy erre vonatkozó nemzetközi jogszabály, amit az olaszok most megsértettek, vagy legalábbis megkerültek. De nem lehet, hogy nem Rómával, hanem az említett paragrafussal van baj?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2018. augusztus 03. 01:31
Junker a mintája a dűlöngélő támogatásra szoruló tétova béna kacsa nyugateurópának.
puszika
2018. augusztus 02. 16:00
Majd Németország sorsára jutnak! Nem adok fél évet!!!
luisbathhelena
2018. augusztus 02. 14:50
Friss vér? Mik ezek? Vámpírok? Amúgy valszeg a régi spanyolok frognak a sírjukban. Évszázadokat töltöttek (az amúgy akkor még hozzájuk mérhető kultúrájú) mórok kiűzésével, most a móroknál ezerszer primitívebb muszlimok előtt önként behódolnak. Mi a francnak akkor a ceutai kerítés?????
Edvind Johnsson3.0
2018. augusztus 02. 09:16
Felül kell bírálnom magamat, ezek a spanyol komcsik még a magyar komcsiknál is rosszabbak. Bár az is igaz, hogy szerencsére a magyar komcsik egyelőre csak álmodoznak a hatalomra kerülésükről. Ez maradjon is így az idők végezetéig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!