Merkel és a tények

2018. szeptember 09. 10:16

Azt igazán érdekfeszítő lenne felmérni, hogy Angela Merkel döntési mechanizmusa miképpen üzemel.

2018. szeptember 09. 10:16
Máté T. Gyula
Mátété

„De azt igazán érdekfeszítő lenne felmérni, hogy Angela Merkel döntési mechanizmusa miképpen üzemel.

Az elmúlt esztendőkben azt a döntést hozta, hogy jöjjenek a migránsok. Aki csak akar. Egy idő után megreformálta ezen elképzelését, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ez mégse akkora gondolat – na, nem azért, mert az káros a társadalomra, vagy az emberek nemtetszésével találkozik – pusztán azért, mert belebukhat.

Ismét csavart egyet, »nehogy már nekik legyen igazuk« alapon, amikor kijelentette, hogy Chemitzben pogromok és lázadások zajlanak.

Most képzeljenek el egy pillanatra egy berlini válság-kormányülést.

Merkel megkérdezi, mondjuk Michael Kretschmert, Szászország tartományi miniszterelnökét, hogy mégis, mi történt az egyik városában?

Ő elmondja, hogy ez csak egy jogos felháborodást követő tüntetés volt. Ahol kétségkívül megfordult néhány füles, de ahhoz képest egy derekas falusi lagzi egy akadémiai ülés záró előadása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robag
2018. szeptember 09. 11:37
Ez nagyon jó. Érdemes az egészet elolvasni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!