Konokul

2019. július 24. 21:38

Itt szabadság van, és ők azt is megmondják, mit szabad.

2019. július 24. 21:38
N. Kósa Judit
Népszava

„Nehéz nem arra gondolni, hogy a baracklekvár-illatú júliusban bedobott új terv, az OKJ-s képzések megszüntetése és valamiféle - szerencsére már kidolgozás alatt álló - állami rendszerrel való helyettesítése nem ennek az elszántságnak az újabb megmutatkozása. Az erőszakos terelés és az iskola-átkeresztelősdi eddig nem hozta meg a vágyott eredményt, jön tehát a radikálisabb módszer, a menekülőutak lefalazása. Ugyanaz zajlik itt, mint az alternatív tanulási lehetőségek esetében. Persze csak adminisztratív intézkedés a magántanulói státusz  megszüntetése - hallottuk pár hete, de azért egy év múlva minden érintett diák jogviszonyát felülvizsgálják - ismeri el az illetékes államtitkár. 

Mert itt szabadság van, és ők azt is megmondják, mit szabad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. július 25. 14:57
Nagysasszonyom! Sajnálatos de nem tudja, minden írásán érezhető ,hogy azt a kevés tudását is az OKJ-ben szerezte! Még konkrétabban: BUTA!!!!!
ami személyes
2019. július 25. 10:51
Nem mintha nem tudnám , hogy hogy is működik az ellenzéki média, de azért mégiscsak gyomorforgató a napi arcátlan hazudozás. Ma éppen egy riportot láttam valamelyik tv csatornán. Az OKJ -képzés nem szűnik meg , ingyenes, szakmát ad, nyelvoktatást nyújt és+ 35 pontot az egyetemi felvételire . A magántanulói státusz nagyrészt a gazdagok kiváltsága , bizonyára sok, jól megfizetett pedagógust von el az állami rendszerből és a baloldalról annyira kárhoztatott szegregációt erősíti. Semmi közöm az oktatáshoz , csupán egyszerű , adózó állampolgárként igyekszem eligazodni ebben az állandósult szellemi polgárháborúba.
zakar zoltán béla
2019. július 25. 10:20
nemolvasom
makapaka2
2019. július 25. 08:49
Véleménydiktatúrát Európában a balliberósok csinálnak már elég régóta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!