Az állatok boldogabbá teszik az életünket

2019. október 04. 13:34

Kiállunk az állatokért, a Föld egyenrangú lakóiért.

2019. október 04. 13:34
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

 „Október 4-e az állatok világnapja.

Ez a nap tisztelgés Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje előtt is, aki ezen a napon halt meg és egész életében azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz bennünket, legyen az élő vagy élettelen.

A Demokratikus Koalíció az állatok napján felhívja a figyelmet Földünk minden lakójára. Mi, európai magyarok kötelességünknek tartjuk óvni és védeni társainkat ezen a bolygón. Felelősen kell gondolkoznunk, és ez most, a fenyegető klímakatasztrófa idején különösen fontos, hiszen a mi jövőnk az ő jövőjük is.

Kiállunk az állatokért, a Föld egyenrangú lakóiért, barátainkért.”

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cirmicica
2019. október 05. 16:11
ó ,jaj,mennyire fájhatott neki egész nyáron, amikor a szúnyogokat írtották
balbako_
2019. október 05. 09:45
Inkább csak Gyurcsányért és Gyurcsánynéért állnak ki......
áfonya
2019. október 05. 03:42
Mit látunk a főző show tvben ,,, földrész ámerikai része a világot felfalja betegre zabálja magát a marhából készített nagy hamburgerrel sült húsokkal... állítólag most váltanak mert már unják a régi fogásokat ,új húsra vágynak ... https://www.origo.hu/nagyvilag/20191004-meg-kell-enni-a-kisbabakat-a-fold-vedelmeert-egy-demorkrata-no-szerint.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201910 ,,,,,az európai ázsiai részével a földi kutyát pockot szöcskét kukacokat bogarakat nyákos nyers halakat készítenek ... bemagyarázzák ez az élet
áfonya
2019. október 05. 03:29
Az ember préda inkább egymást egyék már nyugatról tervet hangoztatják , sőt Brüsszel követi a példát ... ferkó táblával a nyakában Budapestet körbe szaladja ........ - hogy lehet állatbarát a magyar nép gyűlölő . https://www.origo.hu/nagyvilag/20191004-meg-kell-enni-a-kisbabakat-a-fold-vedelmeert-egy-demorkrata-no-szerint.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201910
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!