Fel, nagy idegeskedésre, megszületett!

2019. december 24. 10:52

Puszil mindenkit Ádám és Éva napján: A kígyó

2019. december 24. 10:52
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„6. Kellő hangerővel hoztam-e kamasz fiam tudomására, hogy lehet, hogy más napokon elviselem, ha a szennyesét a szobája közepén tárolja, de MA biztosan nem? Sikerült-e olyan reakciót kiprovokálnom tőle, ami miatt szilveszterig már nem állunk szóba egymással?

7. Varázsigeként végigmormoltam-e minden lehetséges obszcén szót a karácsonyfa talpba történő befaragása közben, vagy esetleg kimaradt valamelyik?

8. Egyenesen áll-e a fa? Ha nem, hány szögperc az eltérés a tökéleteshez képest? Érdemben sikerült-e emiatt érzékeltetnem a férjemmel, hogy egy semmirekellő trotty?

9. Törekedtem-e a hagyományoknak megfelelően idén is úgy szervezni és ütemezni a rokonlátogatásokat, hogy mindenki egyformán legyen durcás miattuk?

10. Van-e bármi más dolog, amin felidegesíthettem volna magam és/vagy a családom, de elmulasztottam megtenni? Hányszor? Pótoltam-e a mulasztást az első adandó alkalommal?

Puszil mindenkit Ádám és Éva napján:
A kígyó”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fregoli
2019. december 26. 10:30
Ez a sok kretén tilikov féle, milyen következtetéseket von le itten a zorbánbirkákról :) Az a jó, hogy a Karácsonyba ezek is pont beleférnek. Nagy felfordulás, nagy katarzis... Mert végül csak az marad. A Szenteste áhitata, öröme és megnyugvása. Aztán majd jövőre kicsit okosabban fogunk neki. Vagy nem :)
Peter8811
2019. december 26. 06:43
Az Ádámok Éváznak, a kígyók meg kígyóznak. :DDDDDDDDDDDDDDD
Agnieszka
2019. december 26. 05:17
Aranyos. Van ilyen, törekedni kell arra, h. ne legyen. Mi nagy nyugalomban karácsonyoztunk idén, beiglit, töltött káposztát rendeltünk, igaz hárman vagyunk, nem mennyiség. A talpba én faragom a fácskát, szuperül sikerült, van gyakorlatom, meg szerencsém is, mert a fácska nagyon szép.
Héja
2019. december 25. 09:03
Szellemes! Kösz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!