Bércsúszómászók

2020. május 25. 07:25

Iszonyú indulataik lehetnek a hazai és a Brüsszelbe importált balliberális politikusoknak.

2020. május 25. 07:25
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Magyarország iránti gyűlöletük határtalan, éppen úgy, ahogyan a migránsözönt befogadni kész európai egyesült államok él jól megfizetett tévképzeteikben. A világon végigsöprő koronavírus-járvány idején a magyar baloldal minden korábbinál erőteljesebb támadásokat indított hazája ellen. Ótvaros hazugságaikkal megetették brüsszeli kartársaikat. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a meglehetősen csekély legitimitással rendelkező Európai Parlament jó része már régóta nem a kontinens országaiban élők érdekeit képviseli, hanem agyafúrt tőzsdespekulánsokat és pénzéhes emberkereskedőket szolgál.

A pandémia amúgy lábra jött balliberálisék legfőbb patrónusának, George Sorosnak. Pillanatok alatt újra feltalálta az európai örökkötvényt, belengette az azonnali ezermilliárd eurós kölcsönt, aminek a tőkerészét nem, ám kamatát, azt a bizonyos »csak« ötmilliárd eurót időtlen időkig csengethetnénk vissza. Az egészen véletlenül magyar származású mágnás így a most meglévőnél lényegesen nagyobb politikai hatalmat tudna megszerezni magának és társadalomromboló civil szervezeteinek az európai politikában.

Ezt a szándékot szolgálják ki a belga fővárosba kiszalajtott kedves magyar hazaárulóink. Az európai egyesült államok lózungját lóbáló Gyurcsányné Dobrev Klára, a jogállamiságról sipákoló Momentum-duett: Donáth Anna és Cseh Katalin, a mindenáron vérszagra vágyó Ujhelyi István és a zsidólistázóból éldemokratává átvedlett Gyöngyösi Márton. Vannak, akik szerint az őket illető jelzőkkel óvatosan kell bánnunk, hiszen ami az ő méltóságukat sérthetné, például a különféle csúszómászókhoz vagy egyéb állatokhoz hasonlításuk, nem más, mint dehumanizálás. Amit médiafigyelő bértollnokaik azonnal felkapnak, és továbbfejlesztenek. Azt írják, ezután már csak a sárga csillag és a Dunába lövetés jöhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. május 25. 14:36
Dippold elvtárs a '80-as években még a Kommunista Ifjúsági Szövetség irányvonalát tartotta követendőnek: http://kepkezelo.com/images/65f8m6imimtaehv0pr8r.jpg
zolizolizoltan
2020. május 25. 12:27
Bércsúszómászók? Az Orbán-rezsim a "bércsúszómászókra" épül, elég nagy bárorság másokat megbélyegezni vele.
Kanmacska
2020. május 25. 12:19
És ti mi újat tudtok írni? "Vesszen Orbán, lopnak, Mészároslölő, diktatúra, oktatásegészségügy, elszigetelődött, kínabérenc, putyinpincsi"
palicsi
2020. május 25. 10:17
Amúgy ezek a momentumos figurák nagyrészt nem is Magyarországon, de még csak nem is Európában születtek. Az amerikai kontinensről importálták őket ide! Sajnálatos, hogy vannak olyanok, akik még hisznek a meséikben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!