Dudálók

2020. május 04. 07:05

Különös, sunyi nácizás kezdődött el a magyar koronavírus-törvény ürügyén.

2020. május 04. 07:05
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A balliberális körök szellemi vezetői a járvány elleni védekezést segítő rendeleti kormányzás bevezetését egyenesen Adolf Hitler teljes hatalmat megragadó lépéseivel tették egyenlővé. Az cseppet sem zavarta őket és Orbán-fóbiás híveiket, hogy a magyar törvény semmiben nem állítható párhuzamba a korabeli németekével. Korlátlan hatalmat, diktatúrát, a szólás- és véleményszabadság lábbal tiprását sikítozták szét szerte a nagyvilágban. Amit a magyar rendkívüli jogrendről, annak eszközeiről és céljairól álhírként szétfröcsögtek, abból semmi nem igaz. Szó sincs itt teljhatalomról, diktatúráról és időbéli korlátlanságról. Addig tart, amíg a járvány.

Hetek teltek el, amíg a külföldi balliberális politikusok egy része megértette, hogy amit magyar elvbarátaik tájékoztatásként átadnak nekik a magyar állapotokról, az hazugság. A »függetlenobjektív« sajtó már nehezebben jutott el ennek felismeréséig, pökhendi interjúikban aztán kénytelenek voltak lenyelni azt a békát, amit Szijjártó Péter, Varga Judit és Novák Katalin hallatlan eleganciával adott át nekik a magyar veszélyhelyzeti intézkedések valóságáról.

A nácizás azonban csak nem akar leállni. Először jött Donald Tusk, az Európai Néppárt ambiciózus elnöke, aki alattomos utalgatásával Orbán Viktort nácizta, majd néhány nappal később a volt lengyel külügyminiszter, Radosław Sikorski lényegében az egész magyar nemzetet minősítette nácinak, azt kérdezvén, hogy a második világháborúban országunk melyik oldalon állt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2020. május 04. 16:59
Mindenki Náci aki nem én vagyok !!! Oszt nincs vita !
Kanmacska
2020. május 04. 12:35
Kínabarátnak
Haragosi
2020. május 04. 11:39
"Az cseppet sem zavarta őket és Orbán-fóbiás híveiket, hogy a magyar törvény semmiben nem állítható párhuzamba a korabeli németekével." De a mai német törvényekkel már összehasonlíthatóak - a német mai állapot sokkal kevésbé demokratikus mint a magyar
Box Hill
2020. május 04. 11:23
Az igazság kimondása nem más, mint burzsoá előítélet. A félrevezetés, ellenben, gyakran igazolható a céljával. (Lenin emlékeztetőjében a szovjet külügyi komisszár, Csicserin számára, 1921)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!