A HVG nem kap akkreditációt a meccsre

2020. október 28. 11:42

Helóták vagyunk a saját hazánkban. Miért tűrjük ezt?

2020. október 28. 11:42
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„De tényleg, hogy a túróban van ez?? Most olvasom, hogy a HVG újságírója és fotósa nem kap akreditációt a holnap meccsre, mert nem megfelelő hangnemben tudósítottak a Fradi korábbi meccseiről. Mint ahogy a kormánykritikus közönségnek nem jár rádiófrekvencia, televízióscsatorna, az általunk olvasott orgánumoknak nem jár a kormány reklámköltéseiből, mi el sem indulunk semmilyen állami vagy EU-s pályázaton, mert tudjuk, hogy esélytelenek vagyunk, nemcsak mi, hanem a gyerekeink sem kaphatnak állami ösztöndíjat,  ha ellenzéki polgármester által vezetett településen élünk, akkor nekünk nem jár útfelújítási, parkosítási, karbantartási támogatás és vég nélkül sorolhatnám. Az általunk kedvelt színházaknak nem jár állami támogatás, a hatalommal szemben kritikus filmrendezők nem készíthetnek filmet.

De könyörgöm Orbán Viktor és bűntársai nem a saját, hanem a mi pénzünket költik, amely az általunk is befizetett adókból keletkezik. Ugyanúgy támogatjuk a Fradit, a stadionokat, az állami médiát, hiszen a mi adóforintjainkból finanszírozzák ezeket. Mi ugyanolyan, sőt szerintem általában tisztességesebb adófizetők vagyunk, mint a kormánypárt lakájai és fanjai. Ha nem fizetsz adót elárverezik a házadat, de ha ezt az adót az állam tisztességtelenül használja fel – ellopja és saját klienturáját építi belőle –, annak nincs következménye. A hallgatók hallgassanak, az adófizetők fizessenek, és aztán coki. Minden szempontból másodrendű állampolgárként kezel bennünket a hatalom. Helóták vagyunk a saját hazánkban. Miért tűrjük ezt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2020. október 29. 10:01
Félreértetted Marcsika! Idióták !
khomeini
2020. október 29. 09:42
mióta sportlap a hvg?
atila68
2020. október 29. 09:08
Pedig beígérted a potyajegyet az unokatesód nagyobbik kamaszfiának. Legközelebb talán tartsátok tiszteletben a szurkolóközösség íratlan szabályat, szokásait! Így jártatok.
Lolka-Bolka
2020. október 29. 05:47
itten vagy te koca .... a kurva anyada apad fel kell jelenteni ezt a gorenyt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!