Meggyűlt a bajom az arisztokráciával

2020. november 05. 09:25

Ha kalodában végzem, valaki legyen szíves szóljon a rendőröknek, hátha egyszer az életben mellém állnak.

2020. november 05. 09:25
Szél Bernadett
Facebook

„Avagy annyi baj van most, hogy dőljetek hátra és gyertek velem időutazásra. Levelet kaptam, nem is egyet.

Tisztelt Szél Bernadett,

Azon rám ruházott jogok és kötelezettségek alapján, melyek 1690 óta mióta őseim a Bozsoki család Várpalota földjére lépett ezennel az alábbi határozatot hozom.Várpalota város polgármestere utasitasom alapján nem foglalkozik az Ön egyéni akciójával.Várpalota város számára a rám ruházott jogok és kötelezettségek alapján mint kártérítés, 100millio azaz egyszázmillio forint nem vagyoni, jó hirnevünkben okozott kár miatti kártérítés 8 napon belüli befizetését rendelem el.Ön mint közrendű birtok nélküli cseléd a fennálló törvény Werbőczy törvénykönyve alapján vétett feljebbvalóinak.Feljebbvalója jelen esetben jómagam a Várpalotai Bozsoki család leszármazottja(Teljes Név) és ezen jogból fakadóan átruházva  az távollétemben Várpalota hivatalban lévő polgármesterére Campanari Talabér Mártára.

Utasitom és megparancsolom Önnek mint közrendű jobbágynak hogy fenti úri széki határozatot 8 napon belül hajtsa végre.Amennyiben a határozatot nem hajtja végre, úgy intézkedni fogok a Magyar Köztársaság Parlamentjénél annak elnökénél a megfelelő szankciók miatt.Továbbiakban kérem Campanari Talabér Márta polgármestert, hogy Szél Bernadett számára Várpalota város területére beutazasi tilalmat rendeljen el.Várpalota város nevében a további intezkedesekre Campanari Talabér Márta polgármestert felhatalmazva

Teljes név

Várpalota 1690

Van még — másolatban érkezett nekem is.

Tisztelt Polgármester asszony, Kedves Márta,

Szél Bernadett bukott politikust, cselédet mint 1690 óta honos Várpalotai már utasítottam, illetve megparancsoltam neki a bocsánatkérést Várpalota lakosságától.Szél Bernadett otthon a konyhájában azt csinál amit akar.

Én ugye nem vagyok Fideszes de 330 éve honos család tagja.Nemzeti jobboldali konzervatív vagyok.Szél Bernadett Tőled nem kérhet semmit, nem utasithat semmire.

Én igen, mint Választó és ezáltal Ura és parancsolja.Ha nem áll le ez a nő Palotan 1 hétig rakatom ki szemlere a Vár elé kalodába zárva ezt a felforgato nőt.Szóval nem kell neki válaszolni ez a csata ezzel a buta nővel már az enyém.Ő egy bukott és a Várpalotai liberalfasiszta csoport bevonta a mi dolgainkba.Szóval ismétlem jöhet ide bárki hülye Pestről irányítsd hozzám, megkapja a magáét.

Vedd úgy hogy először élek pallosjogommal :))))

Üdv Keresztnév (telefonszámmal)

Ha kalodában végzem, valaki legyen szíves szóljon a rendőröknek, hátha egyszer az életben mellém állnak. Amúgy az urat a várpalotai fakivágások ügye kavarta fel ennyire — ami engem is, csak a másik oldalról. Mutatom kommentben, az ombudsman válaszával együtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2020. november 05. 22:06
"Ha kalodában végzem, valaki legyen szíves szóljon a rendőröknek," Bercike, először tanulj meg számolni, AZTÁN magyarázd el, miért nem vagy sitten, ahogy megígérted.
konfucius
2020. november 05. 18:15
Detti, a zárt osztályon fogod végezni, oda meg csak akkor mennek rendőrök, ha visznek valahová.
nempolitizálok
2020. november 05. 16:24
Mi a gond? Soros nincs megelégedve az egyik jobbágyával, ezért küldött egy felszólítást, Nem kell mellre szívnod, sokan kaphattak elvtársaid közül, csak ők titkolják.
diodoro
2020. november 05. 15:56
Hmm van ilyen szexuális aberráció. Börtönről, kalodáról, kikötözésről vizionál... ahol nap, mint nap megalázzák izmos legények... és ez a perverz szadista hatalom kéjesen nemet mond. fokozza szegény asszony kínjait. bár hogy kéri se verés, se börtön, se kikötözés.... jobbára egy várpalotai humorherold kalodájában reménykedik... tudja hogy gúnyolódik az írás. de talán mégis... kalodába zárja a várpalotai földesúr.... megkötözve és a szadista hatalom még csak igazoltatni sem hajlandó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!