Történelmi győzelem az őrület fölött: az anya nő, az apa férfi

2020. november 11. 14:43

Svédországban évente átlagosan 16-17 kiskorú gyermeknek adnak be a „nemváltoztatáshoz”, „saját kérésükre” injekciókat.

2020. november 11. 14:43
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Átléptünk az átnevelés fázisába. Azt akarják, hogy mi is olyanok legyünk, mint ők. Az óvodások agylágyításának az égvilágon semmi köze az elfogadásra neveléshez. Hiszen ma Nyugaton teljes a tolerancia bármilyen szexuális torzulás felé, senki nem bántja a pederasztákat, zoofíleket, nyugodtan élhetik világukat. A kisgyermekek letámadásának egyetlen célja van: a még védekezésre képtelen kicsik elbizonytalanítása, bimbózó nemi önazonosságuk lebontása, hogy később nagyobb eséllyel csatlakozzanak az LMBTQ+ valamelyik ága-bogához.

Svédországban évente átlagosan 16-17 kiskorú (!) gyermeknek adnak be a »nemváltoztatáshoz«, »saját kérésükre« injekciókat, amelyekkel lelassítják a pubertáskorban jelentkező nemi jegyek változását. Továbbá szükség esetén hormonkezelést is alkalmaznak. Gyermekeken! Kanadában a mindennapok része, hogy kisgyermekeket operáltatnak át. A példákat napestig sorolhatnám.

...

Beteg korunk egyik legfőbb sajátossága, hogy az őrület támadja, számon kéri, vádolja a józan észt, amely magyarázkodni, védekezni, hátrálni kényszerül – ahelyett, hogy támadna, s visszazavarná az őrületet oda, ahová való: a bolondok házába. Ennek fényében kell értékelnünk, hogy a magyar kormány tegnap alaptörvénymódosító javaslatot terjesztett az Országgyűlés elé.

...

Évezredekig mindez természetes volt – ma már nem az. Mert a liberráltak lerombolnák (ezt is). S a nyugati világban ma a liberráltság, az őrület a fősodor. Aki ettől eltér, aki a sorból kilép – azt meg akarják semmisíteni. Hát ezért bátor és megsüvegelendő az Orbán-kormány lépése. Történelmi tett. Ezt kell majd megvédenünk 2022-ben. Szó szerint élet-halálharc lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. november 12. 05:07
Mint mindig: a szekta ugrik a nő-férfi témára, közben "mellékesen" történik az alapítványokba kimentett vagyon bebetonozása.
afterall33
2020. november 11. 15:56
Ez a pesti- csákó milyen vakcinát kapott? Csak mert abból nem kéne sokat venni.
LuiPadre
2020. november 11. 15:48
Skandinaviaban valoban van lehetoseg nemvaltasra 18 ev alatt. Azert van, mert a szekszualis diszfunkcioval foglalkozo szakemberek javaslatait elfogadtak, es azokkal oszhangban hoztak rendelkezeseket. Amikor az orokbefogadas felteteleit alakitjak ki, az ezen a teruleten dolgozo szakemberek adnak iranymutatast a torvenyjavaslatok elkeszitesehez. Magyarorszagon a kormanyzo part szavazoi nem fogadjak el, hogy bizonyos kerdesek bonyolultak. Tudatlansagbol, vagy lustasagbol nem hajlandoak a dolgok melyere tekinteni, es nem zsigerbol itelkezni. Orban es a sleppje ezt frankon latja, es hajlando idorol idore bealdozni bizonyos kisebbsegeket meg az igenyeiket. Siman megnyomoritjak emberek eletet, akik egyebkent senkit nem zavarnanak ha nem tennek oket fokuszba, pusztan politkai haszonszerzes celjabol.
Szuverén maffiaállam
2020. november 11. 15:43
A közpénz pedig közpénz? Ja, az már nem, időnként elveszíti közpénz-jellegét és magánpénz lesz. Nemváltó genderpénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!