Csontig hatoló talpnyalás

2021. március 16. 07:11

Benne van minden a mai Magyarországból, a sok ezer, EU pénzekkel megzsarolt és/vagy megvett polgármesterrel.

2021. március 16. 07:11
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„És mi mégis láncot hordtunk? Decs polgármestere (H.Tibor) ízléses házi oltár előtt mondja el »ünnepi« köszöntőjét. A miniszterelnök és a trafikosztó képviselő bekeretezett képét a biztonság kedvéért kicsit el is forgatták a kamera felé, nehogy ne lássa a Nagy Forradalmárokat a falu népe. De ha ez kevés lenne, egy orbánviktoros bögre is került az asztalra.

A csontig hatoló talpnyalás sokkal szomorúbb, mint amennyire vicces és szánalmas. Benne van minden a mai Magyarországból, a sok ezer, EU pénzekkel megzsarolt és/vagy megvett polgármesterrel, az általuk presszionált, Fideszre szavazó kiszolgáltatott emberekkel.

Nagy-nagy tisztelet a kivételeknek!

Rabok legyünk, vagy szabadok?

A beszéd amúgy itt hallgatható meg, semmi nincs benne, csak egy rossz történelem óra és hogy merítsünk az ősök szelleméből. Úgy legyen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 16. 18:49
likas zoknyin át könnyebb a nyáladzás
Türelem
2021. március 16. 18:04
Ennek a féregnek vannak szülei, szomszédai, akik még nem tagadták ki, köpték le?
Héja
2021. március 16. 17:08
Babot együnk, vagy tökmagot? Ez a kérdés, válasszatok! A lódoki nem tér észhez, A magyar név megint szép lesz. A szakácsok istenére esküszünk, esküszünk, Hogy lókolbászt tovább nem eszünk.
libbantkommunista
2021. március 16. 16:01
Szarházi! Köztetek meg a Fidesz között semmi különbség nincs. Garantáljátok az idegeneknek az olcsó munkaerőt ti is, ezen kívül még meg is adóztatjátok a dolgozót. Dugjátok fel magatoknak a millióitokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!