Ki lesz a felelős azért, ha valaki a baloldali félretájékoztatás miatt belehal a kórba?

2021. április 18. 12:22

Fittyet hányva a magyar szakemberek véleményére, továbbra is azon dolgoznak, hogy lebeszéljék a keleti vakcinákról az embereket.

2021. április 18. 12:22
Hollik István
Facebook

„Ki lesz a felelős azért, ha valaki a baloldali félretájékoztatás és elbizonytalanítás miatt nem veszi fel az oltását, majd megbetegszik, ne adja Isten, belehal a kórba?

A baloldal oltásellenes politikájánál riasztóbbat még nem tapasztaltunk. Fittyet hányva a magyar szakemberek véleményére, továbbra is azon dolgoznak, hogy lebeszéljék a keleti vakcinákról az embereket, miközben azokkal már milliók kaptak védettséget a világon.

A baloldalnak be kell fejeznie azt a sunyi, aljas és felelőtlen politikát, amit a keleti vakcinák ellen művel! Itt emberéletekről van szó!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2021. április 18. 23:31
"A Cecília,Miklós és Sándor által javallt Covid19 kezelési protokoll előírásatól eltérni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem!"--ezt egy reinkarnálódott pápa mondta,olyan Borgia-féle...! Semmelweissünk nincs,az inasok és segédek egymásra nézve várják,hogy vége legyen ennek az őrületnek--és nem mond le a kamáslis ember,mert ez itt nem Ausztria,akik ósdi,elavult alapokon patkányokkal és denevérmajmokkal kísérletezgetnek--,nem úgy,mint nálunk!! A legokosabb és legszexisebb magyar férfi már megrendelte a mikroszkópot és a Petry-csészéket...!
nebulo15
2021. április 18. 23:04
Elöljáróban annyit, hogy Hollik a FIDESZ kommunikációs igazgatója az egy szegénységi bizonyítvány a FIDESZ-re nézve, tehetségtelen alak, egy hosszabb mondatot nem képes sugógép nélkül, vagy a papírjába szavankénti ránézés nélkül elmondani. Ami az igazi probléma, hogy pár nap alatt vakcinánként kb. 1000-1000 beoltott COVID-19 ellenanyag tesztjét elvégezve, az eredményeket publikálva a tetű ellenzéki pártok vitorlájából a szelet simán ki lehetne venni. Nem pedig ilyen cikkeket irogatni !
Kristály
2021. április 18. 20:50
Oltást lehet biztosí tani, tanácsot lehet adni , de eszet nem lehet adni, mindenki a saját életéről dönt vagy a szülei életéről nagyszülei életéről ez a demokrácia a kormány feladata volt és van a vakcinák beszerzése, megtette . Mindenki maga dönti el kéri vagy nem kéri.
pemete jakab
2021. április 18. 20:30
"Ki lesz a felelős azért, ha valaki a baloldali félretájékoztatás miatt belehal a kórba?" Ugyanúgy lesz felelős, mint a kormányoldalon a COVID-19 okozta rekordhalálozás miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!