Fogja be a száját?

2021. július 14. 18:35

Hont bizonyára tévedhetetlen, a főorvos pedig fogja be a száját.

2021. július 14. 18:35
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„1. Sosem találkoztam az urakkal, közéleti szerepléseiket (televízió, online felületek) többé-kevésbé követem. Nem tudom, hogy személyesen ismerik-e egymást, és arról sincs információm, hogy tegező viszonyban vannak-e.

2. Ami biztos, hogy az egyikük orvos, a másik pedig nem az. Tapasztalatom szerint sarkos véleményüket meglehetősen szabadszájúan fogalmazzák meg, az általuk használt jelzők és kifejezések nekem nem mindig tetszenek, de hát most ez a menő. Bennem van a hiba, mert én mindig azt hiszem, hogy a legszigorúbb kritika és legélesebb ellenvélemény is megfogalmazható oly’ módon, hogy az ne minősüljön személyes sértésnek.

3. De, ami a legfontosabb: miért gondolja Hont András, hogy Zacher doktornak be kellene fognia a száját?!  Azért, mert esetleg tévedett egy bonyolult helyzet és eseménysorozat megítélésében? Milyen jogon várhatja el és követelheti egy újságíró (?), hogy polgártársa hallgasson? Mit képzel magáról Hont András? Ő véleményvezérként bármit mondhat/írhat, de egy – első vonalban szolgálatot teljesítő orvos – nem?

Hont bizonyára tévedhetetlen, a főorvos pedig fogja be a száját. Egy biztos. Zacher már gyógyított embereket, Hont meg nem. A következtetésem: ha beteg leszek, én biztos nem a publicistához fordulok majd, hanem a szakállas dokihoz. Sújtson engem Hont András megvetése!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pomozi Sándor
2021. július 16. 05:21
Dávid Ferenc akinek Varjú van a vállán nem szerencsés így sétálgatni. Az a Varjú aki a TV. székházban nyomott egy dupla leszúrt fetrenberget a Borbély Ildikóval együtt. Tudjuk,hogy Borbély nem a legélesebb kés az MSzP fiókjában. De láthattuk Varjú sem erről híres. Ennek a madárnak barátja Dávid. Erre mondják madarat tolláról embert barátjáról. Dávid Ferenc nagyon régen bealkonyult a szocialista eszméknek. . Egy retró ósdi fazon vagy. Kimentél a divatból.
Kitalátor
2021. július 15. 14:14
(Legkisebb) Hont úr és rajongói figyelmét szeretném felhívni arra, hogy ha már írásból él, igazán tudhatná, hogy az összetett mondaton belül időzőjelben írt tagmondatot az eredeti írásmóddal kell írni, ha van előtte kettőspont, ha nincs. Mert idézet.
tintapaca
2021. július 15. 10:24
Háttér információ: tudomásom szerint Dr. Zacher Gábornak érdekeltsége van minimum egy magánlaboratóriumban, az ilyenek pedig rendesen szívják a kórházi finanszírozást. Kásler Úr figyelmébe ajánlom!
Burmin
2021. július 15. 09:54
Hát Dávid te is jobb lenne ha kussolnál, amennyi baromságot mondtál és publikáltál a Népszagában !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!