Tovább üti Zacher Gábort Hont András

2021. július 13. 20:03

Magyarázatot vár a publicista, hogy a tömegrendezvények ellen fellépő orvos miért szerepel egy tömegrendezvényen.

2021. július 13. 20:03
null

Rendesen beleszállt Hont András a sajátos képzavarral sokszor „az ország toxikológusa” néven emlegetett Zacher Gáborba . A publicista kedden két rövid kommentárt is szentelt a médiában előszeretettel – és egy átlagos orvoshoz képest valóban elképesztően sokat – szereplő Zachernek. 

Ennek apropója az volt, hogy Zacher Gábor kedden éppen az RTL-nek nyilatkozott, és kijelentette, hogy szeptember elejére megtízszereződhetnek a fertőzések. Zacher még januárban jelentette ki, hogy nincs elég információ az oltásokkal kapcsolatban, majd közölte, hogy mely vakcinákat tartja megbízhatónak. A kíni vakcinával szemben még bizonytalan volt.

Később azonban beismerte, hogy tévedett, és azt mondta, a kínai oltással is oltani kell. Zacher ezt követően pontosan megtippelte járvány harmadik szakaszának tetőzését, amelyet a saját névnapjára, március 24-re tett. 

Mint kiderült, tévedett.

De még itt sem állt meg, a terasznyitással kapcsolatban újra arra figyelmeztetett, hogy korai, és a fertőzések terjedéséhez vezethet. Ez a jóslat sem jött be.

Második Zacher Gáborról szóló bejegyzésében Hont egy plakátot mutatott be, amelynek tanúsága szerint

a tömegrendezvényeket járványügyi szempontból veszélyesnek tartó orvos épp egy tömegrendezvényen lép fel.

Hont úgy fogalmazott,

„Akkor miután mindenki kiháborogta magát, hogy miként lehet így beszélni egy köztiszteletben álló személlyel, meg nagyon is igaza van a toxikus orvos főúrnak, ki lehet bírni tenger nélkül, nem kell ide-oda utazgatni, maradj otthon, ne dőlj hátra, mert láthattuk, hogy a terasznyitás után is berobbant, az Eb pedig egyenesen megtizedelte Európát, nos, én megvárom, hogy az illető elmagyarázza, hogy járványszempontból mi a különbség egy tengerparti nyaralás és egy bluesfesztivál között.

Zachertól azt azonban még Hont András sem vitathatja el, hogy jó példával jár elöl, hiszen a „sztárorvos” valóban télen-nyáron sálat hord.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. július 14. 17:47
NEM AZ AJÁNLOTT VERSET OLVASTAD -SZINTE BIZTOS. A tékozló fiú csalódása c. remeket ajánlottam. Ezt kéretik elolvasni: http://krk.szabolorinc.hu/08/56.htm Utána érdemes elolvasni a jobboldalon levő ismertető kiegészítést is, de nem muszáj - én évtizedekig anélkül voltam elvarázsolva ettől a kincstől.
Sebastian Knight
2021. július 14. 17:33
"toxikus orvos főúrnak" =)
nyúlgerinc
2021. július 14. 13:58
Ami nem örökölhető....
dakotasámán
2021. július 14. 13:36
"Akkor miután mindenki kiháborogta magát, hogy miként lehet így beszélni egy köztiszteletben álló személlyel, meg nagyon is igaza van a toxikus orvos főúrnak, ki lehet bírni tenger nélkül,..." hont bandika, a jövőbe látó. baszkikám, a jövő bizonytalan, hogy az örök érvényű mondást idézzem. miért nem rúgsz bele a meteorológusokba hülyegyerek ? azok is szoktak tévedni. inkább 100x tévedjen a járvány súlyosságát illetően, mint hogy az alábecslés miatt emberek halljanak meg, te barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!