A Fidesz szerint nincs tanárhiány

2021. augusztus 11. 09:52

2022 után muszáj rendezni a tanárok helyzetét és visszaadni a szakma anyagi megbecsülését is.

2021. augusztus 11. 09:52
null
Momentum Mozgalom
Facebook

„A Fidesz szerint nincs tanárhiány. Tóth Endre, a Momentum oktatáspolitikusa és budafoki képviselőjelöltje ezért több száz tanári álláshirdetést ragasztott ki a minisztériumra, hogy így hívja fel a figyelmet a problémára. 

2022 után muszáj rendezni a tanárok helyzetét és visszaadni a szakma anyagi megbecsülését is.”

Forrás: Tóth Endre Facebook
Forrás: Tóth Endre Facebook

Nyitókép: Tóth Endre Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. augusztus 13. 13:37
Ez a kedves momentumos -nevére energiát sem pazarolok- nagyon elzárt világban él. Közlöm vele, hogy nem csak pedagógus, de orvos , kőműves, bolti eladó stb., stb., stb., hiány is van. És mondok még jobbat -még mielőtt Orbán Viktort kezdik okolni- ez a tendencia Európa nyugati felén már sokkal korábban jelentkezett, hiszen ezért csábították ki a szakképzett munkaerőinket. SZÓVAL, KÁR A KORMÁNYRA MUTOGATNI, ÉS KÁR CSAK A TANÁROKKAL FOGLALKOZNI, MERT EZ EURÓPA MINDEN ORSZÁGÁBAN MUTATKOZÓ, MINDEN SZAKTERÜLETRE KIVETŰLŐ PROBLÉMA.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. augusztus 12. 12:18
Ki az a hülye, aki még hisz ezeknek a gyurcsány csicskáknak?
Robertoo
2021. augusztus 11. 21:16
Erről jut eszembe! Cseh Katalinnal mi a helyzet?
Elmekortan
2021. augusztus 11. 16:08
Tüttő és maffiája, Schiffer János, Így István a fővárosban 30 szakközépiskolát záratott be. A tanárok jó része munkanélküli lett, nyugdíjba ment... Nagyon sok férfi tanárt veszített az oktatás. Leisztinger lehet hogy megszerezte az ingatlanokat. A profit égy rés2e tüttőé lett? Most jól megy nekik fizeti a DK - bá lépését. Legkeményebb harcos, ott a helye a Karácsony kormányban. Legyen családügyi miniszter!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!