Milyen élet az ilyen?

2021. szeptember 08. 07:28

Ösztöndíjat kaptok, hogy „nyugaton” elmondhassátok: micsoda szemét nép lakja ezt az országot.

2021. szeptember 08. 07:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Néhány gondolat a libapecsenyén hízott vértanúk hattyúdalára. Megmondom én, hogy milyen miniszterelnök kell nektek: Nektek olyan miniszterelnök kell, akinek a kormánya majd benneteket nevez ki az intézmények – mondjuk éppen a Nemzeti Színház – élére. Nektek olyan miniszterelnök kell, akinek a kormánya majd elhalmoz benneteket díjakkal, és pénzt töm a zsebetekbe. Nektek olyan miniszterelnök kell, akinek a kormányától ösztöndíjat kaptok ti, a gyerekeitek, az unokáitok, hogy aztán hálából  »nyugaton« elmondhassátok: micsoda egy barbár, szemét nép lakja ezt az országot. Nektek olyan miniszterelnök kell, akinek a kormánya finanszírozza a szar, nézhetetlen filmjeiteket, amire senki sem megy be a moziba. Nektek olyan miniszterelnök kell, akinek a kormánya visszaadja az előjogaitokat: ti és csakis ti rendezhessetek, igazgathassatok, mondjátok meg, hogy melyik mű értékes, melyik nem; melyik előadás jó, melyik csapnivaló; rendelkezzetek a múltról és jövőt szabjatok (természetesen felelősség nélkül a partvonalon kívülről) ennek az országnak. És ezért bármit, de bármit megtesztek.

Néhány évvel ezelőtt még a Jobbikkal riogattátok a választókat (itt: https://www.youtube.com/watch?v=1bMkN5eiJOQ),  de mióta rájöttetek, hogy a kormányváltásra és az általatok támogatott posztkommunista erők visszatérésére a szélsőjobboldali párt szavazói nélkül esély sincs, gyorsan átgondoltátok a helyzetet, és ahogy szellemi (és gyakran fizikai) elődjeitek is tették ’45-ben egyszerűen megbocsájtottátok nekik a múltat és »átöltöztettétek« őket. Mert élni csak kell, nem igaz?! De, milyen élet az ilyen?!”

Kép forrása: Kötter Tamás Facebok-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. szeptember 08. 22:07
Elképesztően pontos leírás a szektás-balos éttermiségről.
Láncfűrészes Attasé
2021. szeptember 08. 18:32
Az ország nem szemét kollektíve, csak hát, amilyen a mosdó, olyan a törülköző. A pusztító kulturális minták (és az ellenható jelenségek), na meg az elcigányosodás megteszik hatásukat. Ki is baszták Viktort a Néppártból.
scandal says Jack
2021. szeptember 08. 13:20
Megnéztem újra ezt a videót és elképesztő tapasztalni, hogy néhány év alatt az elvtelenség micsoda szövetséget hozott létre...jó írás Kötter Tamás!
egripeti77
2021. szeptember 08. 11:28
Nagyon jó cikk, tartalmas és mindent elmond róluk. Persze ezt soha sem fogják belátni, objektivitás egy szemernyi sincs bennük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!