Válassz magadnak te is baloldali-liberális önkormányzatot!

2022. június 03. 16:14

Igazán megéri, kapsz majd: hajléktalanokkal való szórakozást, szórakozókkal való b*szakodást.

2022. június 03. 16:14
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Aligha van sok olyan nagyváros Európában, ahol parkban való sörözést kivarrt kopaszok torolják meg hivatalos személyi minőségben. (Még mielőtt bárki a személyes érintettségemre tenne utalást: SOHA nem iszom világosban, éjjel pedig, amikor ilyen előfordulhat, már ott vannak a betonrészeg brit barbárhordák is, tehát a közteresek ki sem merik dugni az orrukat). Olyan város sincs, ahol pusztán rendészeti kérdésnek tekintik a hajléktalanságot, és a baloldali-liberális vezetés nem egyszerűen osztozik ebben a vélekedésben, de büszkén posztol is róla.

Szóval, válassz te is baloldali-liberális önkormányzatot, ha fiatal-, szegény- és szabadságellenes, rendpárti, surmó vezetést szeretnél. Cserébe eltarthatsz egy csomó rémisztő képződményt, kilencvenes évekből itt rekedt, molyrágta szocikat, megfelelési kényszeres pártszédelgőket, láthatatlan momentumosokat, kifizetőhelyre parkoltatott dékás kádereket.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. június 04. 09:43
egy elnéző, szelíd ejnyebejnye-cikk: https://index.hu/belfold/2022/06/03/ha-gazmezoben-pihenne-az-uj-punkosdfurdoi-parkot-ajanljuk/
vemiko
2022. június 04. 07:12
az van, hogy egy két hatalom és pénzéhes bolsevikmúmia szemét miatt mindenki szív! a hugyszag nem válogat! a xarba meg bárki beleléphet!
Marcellina
2022. június 04. 00:44
Sajátjai fujják az ébresztőt az ellenzéknek, de nem ébrednek. Nem baj jól van ez így.
zakar zoltán béla
2022. június 03. 21:27
Ma mindezt személyesen láttam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!