Milyen igaza van a nagyszerű Köves Slomónak!

2022. július 26. 17:05

Eme „szerencsétlen szóhasználat” miatt irtották ki apám teljes kecskeméti rokonságát, s anyám egész családját.

2022. július 26. 17:05
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Köves Slomó szerint »kifejezetten szerencsétlen szóhasználat fajokról, meg fajok keveredéséről beszélni.«

Hogy milyen igaza van a nagyszerű Köves Slomónak! Ha másért nem, hát legalább azért, mert eme szerencsétlen szóhasználat miatt irtották ki – meglehetősen szerencsétlen véletlen folytán – apám teljes kecskeméti rokonságát, s anyám egész családját.

Szóval a bölcs, szókimondó, a történelemben otthonosan mozgó, amúgy felettébb bátor és rendkívül differenciáltan gondolkodó rabbi szerencsés módon fején találta a szöget.

Én meg próbálok erőt venni magamon, s palacsinta helyett szerencsétlen módon nem Endlösungot, villanyborotva helyett szerencsétlen módon nem Lebensraumot, Felcsút helyett szerencsétlen módon nem Kamenyec-Podolszkijt mondani, a szomszédnak holnap »jó reggelt kívánok!« helyett szerencsétlen módon hangos és határozott »Heil, mein Führer!«-rel köszönni, s ha fel akarom tenni azt a kérdést, hogy melyik út megyen itt Budára, akkor szerencsétlen módon nem azt kérdezni, hogy meddig rágja még a nemzet testét ez a patkány fajzat?”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

***

Tusványoson jártunk

Az orosz-ukrán konfliktusról és a jobboldali közösségépítésről is kérdeztük a résztvevőket a 31. Tusványoson:

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. augusztus 05. 18:03
Úgyhogy Köves Slomónak igaza van. Fajok közötti keveredésről nem csak erkölcsi, de biológiai értelemben sem lehet szó. Ezért lesz ő a Mazsihisz elnöke is. Mert ő ezzel tisztában van.
sorivo4
2022. augusztus 05. 18:01
Fajok csak akkor keveredhetnének, ha megbasznád a kecskét. De akkor sem fognak, mert nem egyezik a kromoszómaszám.
Burmin
2022. július 27. 17:52
Elgurult Gabi gyógyszere...
Vakfolt
2022. július 27. 16:01
"Köves Slomó szerint kifejezetten szerencsétlen szóhasználat fajokról, meg fajok keveredéséről beszélni." A téma minden kulcs szava tabu, tehát magáról a témáról is tabu beszélni. De muszáj róla beszélni. Ez a fő bajotok, hogy az általatok tabunak minősített témát nem tartja tabunak Orbán, nem ti mondjátok meg, hogy kinek mekkora a fasza, ez a legfőbb sérelmetek. A hülye holokausztos sztorik a szimpátia felkeltését szolgálják, csak már senkit sem érdekel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!