Nem tudom volt-e már ilyen kemény tanévkezdés ebben az országban

2022. szeptember 01. 14:32

Nekünk is érzelmi hullámvasút volt.

2022. szeptember 01. 14:32
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Kislányom verset mondott másodikosként az elsősöknek, nagyon ügyes volt Aztán igazgatói beszéd, finom kiszúrás az oktatás helyzetére, jó pár ember a teremben kockás ingben. Majd a mondat arról, hogy gyerekek, háború van a szomszédban, és ezért hozzánk is jöttek Ukrajnából új gyerekek, segítsetek nekik megtanulni magyarul. Az ember szíve megszorul. Majd ugyanaz ukránul és angolul is elmondva. Sejtem mennyi támogatást kaphatnak az iskolák ehhez a kormánytól. Közben az ember körülnéz. Józsefvárosi állami iskola, gondolkozik, van-e szülő, és így gyerek, akit nem fognak megcsapni a megszorítások. Majd biciklizés útba ejtettem a Vörösmartyt, ahol 30 tanár nem vette fel a munkát, béremelést és jobb oktatási rendszert követelve. Kint a kockás zászló. Az iskola előtt 20-30 diák csapatokban, nagyrészük kockás ingben. Hát így indul a magyar tanév. Holnap 4-kor találkozunk a Bazilika előtt, a diákok tüntetésén!”

Nyitókép: Mandiner/Mártai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 02. 11:31
jamor elvtars, aggodasod meghato, de teljesen felesleges, szazszor jobban mennek a dolgok a tnugyben mint amikor a gyurcsany banda uralkodott! Ettol kezdve mas nem lenyeges ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Nabakker
2022. szeptember 02. 11:11
A sugárzó értelem... :( :D
Robertoo
2022. szeptember 01. 20:44
Örüljünk ennek az izének, tartsuk meg, mert aranyat ér!
Házam Hazája
2022. szeptember 01. 20:42
Inkább azzal foglalkozz, hogy miért emelik büszkén a fővárosi jegyárakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!