Ez a rezsim következetesen a társadalom lebutításán dolgozik

2022. szeptember 05. 19:24

Azt hiszem, hogy nem is nagyon lehetne ennél drámaibb tünetét találni annak a bolsevik mentalitásnak, ami jellemzi a NER-t.

2022. szeptember 05. 19:24
null
Síklaki István
Síklaki István
Hírklikk

Nekünk nagy tudással rendelkező, kritikus gondolkodású fiatalokra van szükségünk – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitó ünnepségén. Igazán azt akarja a jelenlegi rendszer, hogy kritikus gondolkodásúak legyenek a fiatalok?

Orbán „örökbecsű” mondása, hogy azt kell nézni, amit csinál és nem azt, hogy mit mond. Ennek szellemében, pontosan az ellenkezőjét teszi a rezsim annak, mint amit Novák Katalin – természetesen a nagykönyv szerint – mondott a tanévnyitón. Minden jel arra mutat. hogy ez a rezsim következetesen és tudatosan a társadalom lebutításán dolgozik. Ha e tekintetben autentikus forrásra vagyunk kíváncsiak, akkor elég csak Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkárt, mint a „sötétség urát” hallgatni és olvasni. Abból kristálytisztán kijön, hogy mi a rezsim irányzata.

(...)

Visszatérve Maruzsa Zoltánhoz, az államtitkár azt írta a legutóbbi sztrájkbizottsági tárgyaláson a szakszervezeti vezetőknek átadott levélben, hogy a polgári engedetlenség a hatályos jogban ismeretlen tiltakozási eszköz. „Alkalmazása felveti a kérdést, milyen erkölcsi alapokon állnak és tanítanak azok a pedagógusok, akik önmaguk sem tartják be a rájuk vonatkozó jogszabályokat.”

Olvastam. Ez egy olyan sztahanovista duma, hogy ehhez nem is érdemes semmit hozzáfűzni. Egyszerűen szégyen, hogy egy ilyen figura már egy évtizede szisztematikusan, jó csinovnyikként rombolja a közoktatás és a felsőoktatás színvonalát. Azt hiszem, hogy nem is nagyon lehetne ennél drámaibb tünetét találni annak a bolsevik mentalitásnak, ami jellemzi a NER-t, Az a förtelmes levél egyszerűen tényleg elképesztő.

Nyitókép: YouTube 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. július 20. 18:47
Hiába próbálkozik az ellenzék a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartásával megbuktatni a kormányt, ha az ellenzéknek hiteltelen a szava, hiteltelenek és alkalmatlanok a szakértői, hiteltelenek és alkalmatlanok a vezetői.
DE JÓ
2022. szeptember 07. 18:45
Az egyetemek humán karai egy az egyben komcsi túlélő és vörös gerilla kiképző műhelyek. Mindet kitakarítanám.
madar299
2022. szeptember 07. 12:41
Golán fenn-Síklaki , csuda egy jó lakhely lehet, ha hozzánk emigráltál.
Zoltan70
2022. szeptember 06. 15:50
Mondja ezt az, akinek süt a szeméből az értelem. Ja, nem is. Ez az ember Síkhülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!