Ursula, az sms-es fosztogató

2022. október 20. 08:10

Aki a magyarországi, magát amúgy független-objektívnek nevező sajtóból szeretné megtudni, mi újság Ursula von der Leyen sms-es korrupciós botrányával, az napestig keresgélhet hiába.

2022. október 20. 08:10
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Aki a magyarországi, magát amúgy független-objektívnek nevező sajtóból szeretné megtudni, mi újság Ursula von der Leyen sms-es korrupciós botrányával, az napestig keresgélhet hiába. Egész egyszerűen nem éri el a honi balliberális média ingerküszöbét, hogy immár nemcsak az Európai Parlament koronavírussal foglalkozó különbizottsága, hanem a szent Európai Ügyészség is vizsgálja Ursula vakcinabeszerzési mutyiját. (Az az Európai Ügyészség, amelyhez máskülönben olyannyira csatlakoztatnák Magyarországot a haladók.) 

Igaz, nem nagy összegű lopásról van szó, csupán bagatell 35 milliárd eurót (14-15 ezermilliárd forintot) tüntettek el szőrén-szálán a koronavírus-járvány – éppen Ursuláék által világvége hangulatúvá fokozott hisztériájának – paravánja mögött.

Nincs itt semmi látnivaló, kérem, oszoljanak! A honi balliberálisoknál csak annak van hírértéke, ha mondjuk Ököritófülpösön olyasvalaki festi ki az iskola tornatermét bruttó kétmillióért, aki egyszer, állítólag (Hadházy Ákos valakitől úgy hallotta) kezet fogott Mészáros Lőrinccel. Na, náluk ez a skandalum. 

Ilyesmiből világbotrányt képesek faragni a Telex–444.hu–Hvg–24.hu őrkutyái, a CNN-t és a Deutsche Wellét is idecsődítik, hetekig címlapon habosítják a semmit, még a festő egykori ovis társait is mikrofonvégre kapják, csak mondjanak valami sértőt a magyarisztáni közállapotokról.”

Nyitókép: Frederick Florin/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. október 21. 07:27
Nagy háttérrel rendelkezik a kúrva még Merkel sem tudta megbüntetni , nem hiába hallgatták le Merkelt.
csulak
2022. október 20. 15:27
Bruszel a korrupcio fellegvara ! De mivel ok vannak tobbsegben nekik barmit szabad megtenni!
Töki
2022. október 20. 12:29
Bort iszik, és vizet prédikál! Hagyjuk az ilyet!! Szánalmas kis Hitler ivadék, bár ebben a nőben rohadt sok irígység van!
Haramia
2022. október 20. 09:41
Miközben Magyarországot csuklóztatják a korrupciós vádakkal, addig a Ursula von der mi a frász nyom egy sms-t. És átcsoportosít milliárdokat, pontosabban csiribú csiribá eltüntet. De jó hogy van az okos telefon! A modern bűvészmutatvány. Bár ha nagyon akarná az unió, akkor ki lehetne bányászni az információt. Van egy sanda sejtésem az akarással kapcsolatban. És arról még csak nagyon szó sem esik, hogy hová került a sok pénz. Mottó: édes a méz, dongják e legyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!