A nemzetellenes baloldal 18 éve magyart magyar ellen fordított

2022. december 05. 13:18

Akkor a határontúli magyarságot gyalázták, most külföldről tesznek milliárdokat zsebre.

2022. december 05. 13:18
null
Hollik István
Facebook

„Sosem felejtjük el!

A nemzetellenes baloldal 18 éve magyart magyar ellen fordította.

Álnok, gusztustalan kampánnyal támadta a külhoni nemzettársainkat.

A dollárbaloldalon a nemzetellenesség örök:

Akkor a határontúli magyarságot gyalázták, most külföldről tesznek milliárdokat zsebre, hogy idegen érdekeknek tegyenek eleget.

Soha többé baloldalt!

Nem felejtünk!”

Nyitókép: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doromb13
2022. december 06. 12:23
Kedves Hollik István ! Ha itt valaki az ellentétek kiélezésért tehet,az nem más,mint Orbán és a Fidesz,akik annó kijelentették,hogy vannak az igaz(mély) magyarok és a többiek.Ilyen alapon tehát akkor Orbán nekem nem miniszterelnököm! A másik. Valósággal "kétségbe vagytok esve",hogy a baloldal külföldi támogatást kapott,amivel fillérre elszámolt. Én meg amiatt vagyok rosszul,hogy a Ti kampányköltésetek (kb 100 milliárd forint) a mi adófizetői pénzeinkből lett elharácsolva,vagyis az államunkat szegényítette.Milyen jól jönne most!
Coupdetat
2022. december 06. 08:30
... és az a baloldal jelenleg a ruszki és kínai seggeket nyalja szakmányban. "Nem a "szankciók" teszik tönkre Magyarországot, hanem Orbán Viktor, aki fasiszta államával elérte, hogy az Európai Unió befagyasztotta azokat a támogatásokat, amikből ez a végtelenül romlott, aljas és mocskos banda, s a kereszténységnek hazudott fasiszta rendszere élt. Az illiberalizmus és az unortodox gazdaság, a demokrácia és jogállam megszűnése, az önkényuralom okozta a magyar gazdasági válságot, az inflációt, az elszegényedést, ami már Orbán orosz gyilkos barátainak háborúja előtt megkezdődött. Az önkényúr lopását és pénzszórását nem védte ki a megszűnt jogállam." (mandiner)
Sabotage
2022. december 06. 02:42
Te szar házug hollik, ti vagytok akik az embereket egymás ellen uszítjátok, nemcsak nemzetellenesek vagytok, hanem emberellenes el, mocsok álkeresztény szarok, az egész kormány!!!!
Jusztiscsak
2022. december 06. 00:32
Hollik egy pitiáner, fizetett propagandista szószóló. Egy nulla ember, akinek megmondják mi a véleménye. Eladta a lelkét is a tolvajoknak. Teljesen érdektelen és leszarom a véleményét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!