A megbízóik már nyilvánosan üzennek a baloldalnak

2022. december 08. 08:58

Azt egyszer még tanítani fogják, ahogy Márki-Zay Péter heróból zero lett.

2022. december 08. 08:58
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Kissé meglepődhet az ember, ha tüzetesebben megszemléli a balos sajtó mindennapjait. Mert engem tüzes villámcsapásként ért a hír, hogy érdemesnek tartja például a Telex arra a dollárbaloldal botrányát, hogy beszámoljon róla. Az ember nem lehet eléggé figyelmetlen. Csak úgy böngészgettem a reggeli sajtószemlét, erre figyelmes lettem rá, hogy a nevem van egy főcímben, meg valami kifejtés, hogy még ennek ellenére sem magyarázható a baloldal finanszírozási botránya.

Persze ők jóval finomabban fogalmaztak és nem voltak restek leírni, hogy minden bizonnyal – minden bizonnyal, értik – minden a lehető legtisztességesebben zajlott, ezért nem is értik, mi értelme most bujkálni Korányiéknak, nem elmondani a frankót és hasonlók. És lehetnek ezek bármennyire is körmönfont megfogalmazások, ennek üzenetértéke van. Üzenetértéke a megbízóktól: baromira nem vagyunk veletek elégedettek.

Nyilván nem feltételezheti senki sem, hogy a Telex csak úgy gondolja magát és leír valamit, ami ne felelne meg a közös megbízók érdekeinek. Ez nem így működik. Egy akolból dolgoznak a balos médiumok és a pártok is. Egy helyről érkezik a pénz, a megbízás, az értesítések, az elvárások. Pontosan ezért van üzenetértéke. Mert ez egy fórum, amin átadják a megértésre szánt információt: nagyon nem gazdálkodtok jól. Ezeknek a köröknek ugyan 3 milliárd forint nem egy nagy tétel – nem kevés nekik sem, de azért úgy vannak vele, hogy tudják nélkülözni, főleg, ha ésszel költik el -, de eredményorientáltak. És azt látják, hogy több mint egy évtizede tehetnek bármit, semmi valódi eredmény sincs. Felépíthetnek egy mozgalmat a baloldalon ódákat érdemlő, úgynevezett válságkezelő miniszterelnökről, aki persze bizonyosan nem fog össze Gyurcsánnyal, elindíthatják rögvest kétszámjegyű támogatottsággal, ez sem használ.”

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alitta
2022. december 09. 07:04
Teljessen mindegy mit írnak a balos médiumok a ballibsi hívek elhiszik.Lásd a kommentelőket,de ők nagyon okossak ám!
Rasdi
2022. december 08. 15:59
Igaz, hogy az 5 md USD kissé nagyobb tétel:)))), de milyen jó befektetés volt az Ukrajnában:))))
Lajoss
2022. december 08. 15:13
Trombi,még jó,hogy te egy önjáró neres propagandista vagy.
dezilluzionista
2022. december 08. 15:12
Acsinovnyikképtelenfelfognihogynemmindenkiolyanmintő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!