A világ egyik legbékésebb, legbiztonságosabb országa a miénk!

2023. június 25. 10:15

Lehetnénk a világ legboldogabb országa is!

2023. június 25. 10:15
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Hálát adok az Égnek, a politikusainknak, minden magyarnak, hogy egy olyan biztonságos országban élhetünk, ahol nincsenek magánhadseregek, háborúk, iskolai lövöldözések és nőket erőszakoló vagy robbantgató bandák!

A világ egyik legbékésebb, legbiztonságosabb országa a miénk! Becsüljük meg és örüljünk neki!

Lehetnénk a világ legboldogabb országa is!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urga
2023. június 26. 15:46
"nincsenek magánhadseregek, háborúk, iskolai lövöldözések és nőket erőszakoló vagy robbantgató bandák!" És másutt még ott a tájfun, hurrikán, vulkánkitörés, földrengés, hóvihar, homokvihar is.. De nekünk nagyobb kihívás adatott: a folyton panaszkodók.. ;)
Akitlosz
2023. június 26. 03:53
"Lehetnénk a világ legboldogabb országa is!" Trianon után? Töredék akkora munkabérért, mit amennyit a németeknek adnak ugyanazok a cégek ugyanannyi ugyanolyan munkáért? Kizárt.
pemete jakab
2023. június 25. 19:48
"Hálát adok az Égnek, a politikusainknak, minden magyarnak, hogy egy olyan biztonságos országban élhetünk, ahol nincsenek magánhadseregek, háborúk, iskolai lövöldözések és nőket erőszakoló vagy robbantgató bandák!" Fruzsika, ezt Rákosi, Kádár alatt is elzenghetted volna, ahogy most Orbán alatt is. Látszik, hogy a társadalmi békéről fogalmad sincs.
states
2023. június 25. 16:24
Nekünk komcsiból is a legalja jutott, hazaárulásból élnek kunbéla óta, napjainkban pedig már verik kunbéláékat is, ami a hazaárulásukat illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!