Kiből lesz hazaáruló?

2023. június 09. 15:42

Magyarország állami szinten végletekig felhergelt ország.

2023. június 09. 15:42
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Egy normális országban senki nem kapná fel a fejét arra, ha egy európai parlamenti képviselő egy, a jelenkorunkat érintő fontos ügyben meghallgatást, parlamenti eseményt szervez. De Magyarország sajnos most nem egy normálisan működő, hanem egy állami szinten a végletekig felhergelt ország, ahol bárkit azonnal hazaárulónak kiáltanak ki, aki a kormánypolitika fősodrától merőben eltérő, vagy azzal nem a végletekig megegyező véleményt enged meg magának.

Bízom benne, hogy Hölvényi György fideszes EP-képviselő, aki egyébként (a KDNP színeiben) jelenleg még annak a néppárti frakciónak a tagja, amely a hazai kormányzati nyilvánosság szerint a baloldallal karöltve ront rá a magyar nemzetre, a szíriai menekültkérdésben tartott minapi konferenciája miatt nem kerül majd át a hazaáruló kategóriába és

nem fogják a kormányzati megmondóemberek színvonaltalanul karaktergyilkolni.

De miután a fideszes politikai aktorok és a Fidesz által leuralt magyar nyilvánosság is teljesen kétszínű és eldeformált, ezért vélhetően Hölvényi képviselő parlamenti eseményének híre a kormánypártiakhoz leginkább még csak el sem fog jutni.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannsebastian
2023. június 11. 14:32
S vajon az EU normálisan működik? Végletekig kiszolgáltatja magát az USA ideológiájának és gazdasági-politikai érdekeinek. Egy olyan életformát és ideológiát kíván ráerőszakolni a nemzetállímok lakosságára, amelyet tekintélyes részük egyszerűen elutasít. A föderalista örület egy posztnemzeti társadalomban gondolkodik, amely a szuverenitás, a nemzeti kultúra és hagyomány, továbbá hosszú távon a nyelv megszűnésével jár együtt.
madar299
2023. június 11. 09:52
A hazaárulás az soha nem egyenlő a kormánypártiság vagy ellezékiség fogalmával. A hazaárulás a magyar nép érdekei ellen tett és még jól meg is fizetett szolgálatok összesége, az unióban havi 7-8 milláért az unió érdekeit fújni ez már önmagában is hazaárulás , hát még önálló indítványokban M.o-ot elitélő , a magyar emberektől a pénzmegvonásra szavazni az már több is mint hazaárulás . Ha tényleg a sarkunkra állnánk akkor , az állampolgárságot is meg kellene vonni tőlük + teljes vagyonelkobzás , hogy tanuljon belőle minden idegenszivű !
amca
2023. június 10. 17:21
Uyyhuuyye nevű Bangóné. Milyen leuralt tudat? Baromez. 1 800 000 baromez van Hunniában., soros, meg amy, meg állibsi, meg BLM,meg LMBTQ pénzen. Na, ezért vagy te uyyhuuyye.
Palatin
2023. június 10. 16:27
Most éppen Újhelyin "dolgozom", ... hogy ez mit jelent? Mondom... Kezdjetek el foglalkoznia mesterséges intelligencia lehetöségeivel. Én egy nagyon jó alkalmazási lehetöségre bukkantam. A gyurcsányistákat annyira utálom, hogy a még a fotóikat se akarom látni. Annyit köpni se lehet, amennyit miattuk kellene. Nos a MI-val meg lehet csinálni, hogy ha pl. Gyurcsány képe jelenne meg a képernyödön, akkor automatikusan egy tetszöleges másik képet jelenít meg a rendszer, (ezt a hanggal is meg lehet csinálni.) Komplikált de lehetséges. Odáig már eljutottam, hogy Gyurcsány fotója helyett ennek a helyes ki élölénynek fotója jelenik meg a képernyömön: https://24.hu/app/uploads/2014/01/blobfish.jpg Újhelyire ezt tervezem: https://24.hu/app/uploads/2014/01/Horror-beka650x433.jpg Aztán jönnek sorba, Dobrev stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!