Van egy nagyon csúnya publicisztika a jobboldalon

2023. június 21. 09:41

Ne szennyezzük a kulturális tereinket!

2023. június 21. 09:41
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Van egy nagyon csúnya publicisztika a jobboldalon. Nem idézem, mert nem akarom terjeszteni. A legrondább anyázás van benne. Ne szennyezzük a kulturális tereinket! Azért kellene egy színvonal!!”

 

Nyitókép: Skrabski Fruzsina Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. június 24. 07:20
"Van egy nagyon csúnya publicisztika a jobboldalon" -úgy vélem Magyarországon olyan, hogy "jobboldal" nem igazán létezik..!
Nozso
2023. június 22. 19:45
Köszönöm, hogy szóvá tette, én is megütköztem rajta, és nagyon egyetértek Fruzsival! Nem szabad engedni a csábításnak, hogy az odamondogatás minden határon túli fokozása segít megoldani a nem megoldható eseteket, segít a belső nyugtalanság miatt trágárkodó embereken. Még ha van is róla véleményünk. Ilyen esetekben bizony sokszor többet tesz a hallgatás.
Fed74
2023. június 22. 16:23
Már megint itt vagy fidesz felszopója? Csicska Skrabski!
Vörösbegy
2023. június 22. 12:32
Bocsánat, nem kell a konkrét példát megnevezni, hisz ez sajnos egy jelenség. A kommentelők, tekintet nélkül az elköteleződésükre, ordenáré, trágár módon ír. S.F. végül is erre hívja fel a figyelmet. Ha különbnek tartjuk magunkat, akkor nem kellene ugyanolyannak lenni, mint azok, akikkel nem értünk egyet. Jó lenne már a másik pocskondiázása helyett normál, tartalmas hozzászólásokat olvasni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!